ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

31η αγ.: Νέα απώλεια για την Τβέντε, την έπιασε η Αϊντχόφεν, στο -1 ο Άγιαξ

Εξανεμίστηκε το προβάδισμα των δύο βαθμών που είχε η Τβέντε πριν από την 31η αγωνιστική του ολλανδικού πρωταθλήματος μετά τη νέα απώλεια βαθμών που είχε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ντε Γκράαφσαπ.

31η αγ.: Νέα απώλεια για την Τβέντε, την έπιασε η Αϊντχόφεν, στο -1 ο Άγιαξ
Στο “Βάιβερμπεργκ” η ομάδα του Μισέλ Πρεντόμ βρήκε το γκολ που έψαχνε στο 72′ με δράστη τον Ντένις Λάντζαατ.Ωστόσο οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε
1-1 με τον Μέιερ στο φινάλε (89′) και της στέρησαν τόσο τους δύο βαθμούςόσο και τη μοναξιά στην κορυφή της κατάταξης.

Την ίδια ώρα άλλωστε η Αϊντχόφεν φρόντιζε να ξεπεράσει χωρίς απώλειες το εμπόδιο της Χέρακλες. Στο “Πόλμαν Στάντιον” του Άλμελο, ο Τζούντζακ έδωσε νωρίς προβάδισμα στην ομάδα του Φρεντ Ρούτεν, η οποία στο 90′ με τον Μπεργκ σφράγισε τη νίκη της ( 2-0)σε μια σκληρή έδρα. Προηγουμένως πάντως οι γηπεδούχοι είχαν μείνει με δέκα παίκτες (αποβολή του Φλέντερους στο 46′), ενώ είχαν χάσει και πέναλτι με τον Όφερτουμ στο 75′ (απέκρουσε ο Ίσακσον).

Εκτός έδρας νίκη πέτυχε και ο τρίτος μνηστήρας του τίτλου, ο Άγιαξ. Παρά το προβάδισμα της Ναϊμέγκεν, η ομάδα του Φρανκ ντε Μπουρ έφτασε στην ανατροπή ( 1-2)με τους Σουλεϊμάνι και Αλντερβάιρελντ πλησιάζοντας στο ένα βαθμό από την κορυφή.

Τα αποτελέσματα της 31ης αγωνιστικής

Χέρενφεν-Ουτρέχτη 3-0
Φίτεσε-Χρόνινχεν 2-1
Ρόντα-Φένλο 5-2
Μπρέντα-Εξέλσιορ 1-2
Άλκμααρ-Ντεν Χάαγκ 3-1
Ντε Γκράαφσαπ-Τβέντε 1-1
Χέρακλες-Αϊντχόφεν 0-2
Ναϊμέγκεν-Άγιαξ 1-2
Φέγενορντ-Βίλεμ 6-1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK