32η αγ.: Η Μπορντό "σκότωσε" τα όνειρα της Μαρσέιγ (VIDEO)

Με γκολ του Γιαμπερέ στο 61ο λεπτό, η Μπορντό επικράτησε 1-0 της Μαρσέιγ, η οποία γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα και ουσιαστικά έχασε κάθε ελπίδα για την κατάκτηση του τίτλου.

32η αγ.: Η Μπορντό "σκότωσε" τα όνειρα της Μαρσέιγ (VIDEO)

Δίχως την διάθεση να ρισκάρουν μπήκαν στα πρώτα λεπτά οι δύο ομάδες, όμως μετά το πρώτο τέταρτο το ματς "άναψε". Η Μπορντό έφτασε κοντά στο γκολ στο 16' όμως το σουτ του Μαριάνο σταμάτησε στο δοκάρι του Μανταντά. Η απάντηση της Μαρσέιγ ήταν άμεση, με τον Αλεσαντρίνι 4 λεπτά αργότερα να έχει κι αυτός δοκάρι σε σουτ εντός περιοχής.

Με την αρχή της επανάληψης, οι Μασσαλοί απείλησαν σε δύο περιπτώσεις με τον Ζινιάκ (50' και 54') την εστία του Καρασό, όμως ο κίπερ της Μπορντό κράτησε το μηδέν. Κι αφού δεν μπόρεσε να το βάλει, τελικά η Μαρσέιγ δέχθηκε γκολ κόντρα στην ροή του αγώνα στο 61ο λεπτό. Ο Μαριάνο έκανε την σέντρα στην περιοχή και ο Γιαμπερέ από κοντά άνοιξε το σκορ.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μαζικά στην επίθεση, ο Μπιέλσα τα έπαιξε όλα για όλα, όμως δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Η ήττα αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα για την Μαρσέιγ (είχε χάσει την προηγούμενη αγωνιστική με 3-2 από την Παρί) και την αφήνει πλέον αρκετά πίσω στη μάχη του τίτλου. Αντίθετα, το τρίποντο που πήρε η Μπορντό την βάζει για τα καλά στην διεκδίκηση της 6ης θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη.

Οι συνθέσεις:

Μπορντό (4-1-3-2): Καρασό, Μαριάνο, Σανέ, Παλουά, Κοντέντο, Πλάσιλ, Γιαμπερέ, Καζρί (84' Μπιγιόγκο Πόκο), Τραορέ (59' Μορίς-Μπελάι), Ρολάν, Τελάν (58' Σαϊβέ)

Μαρσέιγ (5-4-1): Μανταντά, Τζα Τζετζέ, Ρομάο, Φανί, Μορέλ, Μεντί (Ενκουλού), Αλεσαντρίνι, Παγιέ, Γουανγκά, Τοβάν (63' Οκάμπος), Ζινιάκ (68' Μπατσουαγί)

Τα αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής:

Μεγάλη Παρασκευή

Καέν - Μονακό 0-3

(29' Μαρσιάλ, 64' και 84' Μπερνάρντο Σίλβα)

Κυριακή του Πάσχα

Σεντ-Ετιέν - Ναντ 1-0

(18' Ταμπανού)

Εβιάν - Λιλ 0-1

(81' (πεν.) Μπουφάλ)

Λανς - Λοριάν 0-0

Ρεμς - Νις 0-1

(4' Μπενραμά)

Ρεν - Γκινγκάμπ 1-0

(80' Τόιβονεν)

Τουλούζ - Μονπελιέ 1-0

(45' Τρέχο)

Μπορντό - Μαρσέιγ 1-0

(61' Γιαμπερέ)

Τετάρτη

Λιόν - Μπαστιά (19:30)

28/04

Παρί Σεν-Ζερμέν - Μετς (22:00)

News 24/7

24MEDIA NETWORK