32η αγ.: Mόνη πρώτη η Παρί (VIDEO)

Στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 32ης αγωνιστικής, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε με 3-1 της Μετς στο "Παρκ ντε Πρενς" και πέρασε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας στην Ligue 1. O Μαϊγκά μείωσε για τους φιλοξενούμενους στο 53'.

32η αγ.: Mόνη πρώτη η Παρί (VIDEO)

Οι παίκτες του Λοράν Μπλαν δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο και με κορυφαίους τους Παστόρε και Βεράτι είχαν τον πλήρη έλεγχο της αναμέτρησης. Δεν είναι τυχαίο ότι οι δυο τους συνεργάστηκαν άψογα, ανοίγοντας το σκορ στο 25'.

Η υπεροχή των γηπεδούχων μεταφράστηκε και σε δεύτερο γκολ στο 42', με σκόρερ τον Καβάνι, ο οποίος με πολύ όμορφο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μφα Μεζουί.

Σε αντίθεση με το ξεκίνημα του αγώνα, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος και το γκολ δεν άργησε να έρθει. Στο 53' ο Σαρ νίκησε τον Νταβίντ Λουίζ στην άμυνα και πάσαρε στον Μαϊγκά, ο οποίος έκανε το 2-1 και έβαλε ξανά στο παιχνίδι την ομάδα του, όμως οι Παριζιάνοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη.

Στο 77' ο Φαν ντερ Βιλ έκανε το σουτ, ο Μφα Μεζουί έμοιαζε να ελέγχει τη φάση, όμως για κάποιον ανεξήγητο λόγο άφησε την μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, με αποτέλεσμα να γίνει το 3-1 που ήταν και το τελικό σκορ και φέρνει την Παρί μόνη πρώτη στη βαθμολογία της Ligue 1.

Παρί Σεν Ζερμέν: Ντουσέζ, Φαν ντερ Βιλ, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ, Ντιν, Ματουιντί (85' Μαρκίνιος), Μότα (65' Ραμπιό), Βεράτι, Παστόρε, Καβάνι, Λαβέτσι (76' Λούκας Μόουρα).

Μετς: Μφα Μεζουί, Μετανίρ, Μιλάν (60' Σοπλέν), Παλομινό, Λεζέν, Σάσι (72' Ντουκουρέ), Κασί, Σαρ, Μαλουντά, Ενγκομπακοτό (65' Μπεν Γιουσέφ), Μαϊγκά.

Σε ρυθμούς twitter

# Η Τρουά είναι η πρώτη ομάδα που ανεβαίνει στην Ligue 1.

News 24/7

24MEDIA NETWORK