35η αγ.: Η Μίλαν δούλεψε για την Λάτσιο, απώλεια η μισή Γιουβέντους (VIDEOS)

Η Μίλαν νίκησε την Ρόμα με 2-1 και η Λάτσιο θα έχει την ευκαιρία να επανέλθει στη δεύτερη θέση. Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, από την πλευρά του, ξεκούρασε 10 παίκτες ενόψει του επαναληπτικού με την Ρεάλ Μαδρίτης, με συνέπεια η αδιάφορη Γιουβέντους να παραχωρήσει εντός έδρας ισοπαλία 1-1 στην Κάλιαρι.

35η αγ.: Η Μίλαν δούλεψε για την Λάτσιο, απώλεια η μισή Γιουβέντους (VIDEOS)

Η Μίλαν χρειάζεται ένα "θαύμα" για να κερδίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, ωστόσο κατάφερε να νικήσει 2-1 την Ρόμα και να δώσει την ευκαιρία στην Λάτσιο να επανέλθει στη δεύτερη θέση.

Οι "ροσονέρι" έχασαν την πρώτη ευκαιρία με πλασέ του Κεϊσούκε Χόντα στο 13', ενώ οι "τζιαλορόσι" απάντησαν με δοκάρι του Κώστα Μανωλά (κεφαλιά). Ακολούθησε ο τραυματισμός του Ζερβίνιο, η αξιόλογη φάση του Τζιάκομο Μποναβεντούρα και, βέβαια, το γκολ του Μάρκο φαν Χίνκελ (πλασέ στην κίνηση) στο 40'.

Η Μίλαν διπλασίασε το προβάδισμά της στο 59ο λεπτό με κεφαλιά του Ματία Ντέστρο, έπειτα από σέντρα του Χόντα και έχασε κλασική ευκαιρία για το 3-0 στο 62', προτού τραυματιστεί και ο Λούκα Αντονέλι στο 67'.

Η Ρόμα μείωσε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φραντσέσκο Τότι στο 73' και απείλησε στο 80' με τον Ιτούρμπε, ωστόσο το 2-1 παρέμεινε μέχρι τέλους και η ομάδα του Φίλιπο Ιντζάγκι μείωσε στους έξι βαθμούς τη διαφορά από την πέμπτη θέση.

Μίλαν (4-3-3): Ντιέγκο Λόπες, Αμπάτε, Παλέτα, Άλεξ, Αντονέλι (67' Μποκέτι), Πόλι, Ντε Γιονγκ, Φαν Χίνκελ, Χόντα, Ντέστρο (74' Πατσίνι), Μποναβεντούρα.

Ρόμα (4-3-3): Ντε Σάνκτις, Φλορέντζι, Μανωλάς, Αστόρι, Τοροσίδης, Πιάνιτς (70' Πιάνιτς), Ντε Ρόσι, Ναϊνγκολάν, Ιμπάρμπο (59' Ιμπάρμπο), Ντουμπιά, Ζερβίνιο (30' Λιάγιτς).

35η αγ.: Η Μίλαν δούλεψε για την Λάτσιο, απώλεια η μισή Γιουβέντους (VIDEOS)

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Γιουβέντους και Κάλιαρι στην αναμέτρηση του Τορίνου που άνοιξε την αυλαία της 35ης αγωνιστικής της Serie A.

Ο Πολ Πογκμπά επέστρεψε ορεξάτος από τον τραυματισμό του (σ.σ. αγωνίστηκε μετά από σχεδόν δύο μήνες), καθώς απείλησε με ένα μακρινό φάουλ στα πρώτα λεπτά και με μία ακόμα προσπάθεια, προτού ανοίξει το σκορ στην εκπνοή του ημιχρόνου με δυνατό σουτ που κόντραρε στον Λούκα Ροσετίνι.

Η Κάλιαρι, πάντως, δεδομένου ότι κυνηγά την παραμονή, άσκησε πίεση στο δεύτερο ημίχρονο, ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Άντζελο Ογκμπόνα στον Άλμπιν Έκνταλ και τελικά ισοφάρισε στο 85ο λεπτό με περιπετειώδη τρόπο και σκόρερ τον Ροσετίνι, ο οποίος εξιλεώθηκε για τη συμμετοχή του στο γκολ του Πογκμπά.

Μάλιστα, η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα άγγιξε τη μεγάλη ανατροπή, όταν ο αμαρκάριστος Μάρκο Σάου αστόχησε από πλεονεκτική θέση στο φινάλε της αναμέτρησης.

Γιουβέντους (4-3-3): Στοράρι, Παντοΐν, Ογκμπόνα, Μπαρτσάλι, Ρόμουλο, Μαρκίζιο (59' Στουράρο), Πογκμπά (63' Ντε Τσέλιε), Περέιρα (75' Βιτάλε), Πέπε, Κομάν, Μάτρι.

Κάλιαρι (4-3-3):Μπρκιτς, Μπαλτσάνο, Τσεπιτέλι (73' Ντιακιτέ), Ροσετίνι, Αβελάρ, Κρίσετιγκ, Ζοάο Πέδρο, Ντονσά (68' Σάου), Έκνταλ, Τσοπ (77' Λόνγκο), Φαρίας.

Τα αποτελέσματα της 35ης αγωνιστικής

Σάββατο 9 Μαΐου

19:00 Γιουβέντους - Κάλιαρι 1-1

(45' Πογκμπά - 85' Ροσετίνι)

21:45 Μίλαν - Ρόμα 2-1

(40' Φαν Χίνκελ, 59' Ντέστρο - 73' πέν. Τότι)

Κυριακή 10 Μαΐου

13:30 Κιέβο - Βερόνα

16:00 Τσεζένα - Σασουόλο

16:00 Παλέρμο - Αταλάντα

16:00 Ουντινέζε - Σαμπντόρια

19:00 Έμπολι - Φιορεντίνα

19:00 Πάρμα - Νάπολι

21:45 Λάτσιο - Ίντερ

Δευτέρα 11 Μαΐου

21:45 Τζένοα - Τορίνο

Διαβάστε ακόμη:

Τα μηνύματα των οπαδών στον Γκαλιάνι (PHOTOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK