4άρα η Μπάγερ, "Χ" για Βέρντερ και Σάλκε

Δεν χρειάστηκε να ξοδέψει περίσσιες δυνάμεις η Μπάγερν προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της ουραγού Ντούισμπουργκ. Οι πρωταθλητές, με τέσσερις διαφορετικούς παίκτες να σκοράρουν (Μπάλακ, Ζε Ρομπέρτο, Σάντα Κρουζ και Πιζάρο), επιβλήθηκαν των νεοφώτιστων με 4-0 και βρέθηκαν εκ νέου μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας. Εξάλλου, η Βέρντερ Βρέμης έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με το Ανόβερο χάνοντας την ευκαιρία να συνεχίσει το επιτυχημένο σερί της. Επεσε τρίτο το Αμβούργο μετά το 1-1 με την Ντόρτμουντ.

4άρα η Μπάγερ, "Χ" για Βέρντερ και Σάλκε
Δεν χρειάστηκε να ξοδέψει περίσσιες δυνάμεις η Μπάγερν προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της ουραγού Ντούισμπουργκ. Οι πρωταθλητές, με τέσσερις διαφορετικούς παίκτες να σκοράρουν (Μπάλακ, Ζε Ρομπέρτο, Σάντα Κρουζ και Πιζάρο), επιβλήθηκαν των νεοφώτιστων με 4-0 και βρέθηκαν εκ νέου μόνοιστην κορυφή της βαθμολογίας. Εξάλλου, η Βέρντερ Βρέμης έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με το Ανόβερο χάνοντας την ευκαιρία να συνεχίσει το επιτυχημένο σερί της. Επεσε τρίτο το Αμβούργο μετά το 1-1 με την Ντόρτμουντ.

"Λευκή" ισοπαλία (0-0) είχαμε και στην αναμέτρηση της Βόλφσμπουργκ με την Σάλκε, στο σπουδαιότερο -ίσως- παιχνίδι της 10ης αγωνιστικήςημέρας. Χαμένοι της υπόθεσης οι φιλοξενούμενοι πουαπώλεσαν και άλλο έδαφος στη μάχη για τον τίτλο. Βρίσκονται αισίως επτά πόντους από την πρωτοπόρο Μπάγερν.

"Βροχή" από γκολ στη Φρανκφούρτη, το σύνολο εννιά, ωστόσο νικήτρια βγήκε η Αϊντραχτ. Οι γηπεδούχοι με το Γιάννη Αμανατίδη να ανοίγει το δρόμο για τη νίκη, επιβλήθηκαν της Κολωνίας με 6-3 και πανηγύρισαν το τρίτο τρίποντό τους στο φετινό πρωτάθλημα. Το σημαντικότερο είναι πως αυτό επετεύχθη επί μιας αντιπάλου με τους ίδιους στόχους (παραμονή).

Την ανατροπή της... χρονιάς έκανε η Αρμίνια, η οποία αν και βρέθηκε στο 83' να χάνει με 2-1 από τη Νυρεμβέργη, γύρισε το ματς με δυοτέρματα στο τελευταίο δίλεπτο "κλέβοντας" τους τρεις βαθμούς από τους γηπεδούχους (3-2). Σκόρερ των χρυσών γκολ οι Λέον και Ζούμα. Το δρόμο προς τη νίκη βρήκε η Χέρτα με τον Βραζιλιάνο Μαρσελίνιο να θυμάται τον καλό εαυτό του (δύο γκολ).

Την Κυριακή το Αμβούργο είδε την εντυπωσιακή του πορεία να σταματά στο "Βεστφάλεν". Με γκολ του αρχηγού του, Κριστόφ Μέτζελντερ η ομάδα της κοιλάδας του Ρουρ κράτησε στο 1-1 αυτή του Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ. Ιδιο αποτέλεσμα και στην "Μπάι Αρίνα", με την Λεβερκούζεν και την Στουτγάρδη να μένουν αμφότερες στους 12 βαθμούς.

Τα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής

Σάββατο 22 Οκτωβρίου

Χέρτα-Μάιντζ 3-1
(6’, 34’ Μαρσελίνιο, 76’ Πάντελιτς – 71’αυτ. Φρίντριχ)

Γκλάντμπαχ-Καϊζερσλάουτερν 4-1

(11’, 86’ Στράσερ, 32’ Ελ Φακίρι, 45’ Κλούγκε- 14’ Σανόγκο)

Βόλφσμπουργκ-Σάλκε 0-0

Μπάγερν Μονάχου-Ντούισμπουργκ 4-0

(27’ Μπάλακ, 33’ Ζε Ρομπέρτο, 59’ Σάντα Κρουζ, 90’ Πιζάρο)

Άιντραχτ Φρακνφούρτης-Κολωνία 6-3

(2’ Αμανατίδης, 8’ Ρέμερ, 28’ Κρις, 35’ Κόλερ, 52’ Μέιερ, 89’ Τσα – 5’ Στρέιτ, 54’ Ποντόλσκι, 90’ Αλπάι)

Αννόβερο-Βέρντερ Βρέμης 0-0

Νυρεμβέργη-Μπίλεφελντ 2-3

(2’ Ρέινχαρντ, 83’ Μπάνοβιτς – 35’ Φινκ, 88’ Λεόν, 90’ Ζούμα)

Κυριακή 23 Οκτωβρίου

Λεβερκούζεν-Στουτγάρδη 1-1

(56' Μπαρνέτα - 72' Λουμπόγια)

Ντόρτμουντ-Αμβούργο 1-1
(58' Μέτζελντερ - 74' Τροχόφσκι)

News 24/7

24MEDIA NETWORK