4η αγωνιστική: Ασταμάτητη η Γιουβέντους

4η αγωνιστική: Ασταμάτητη η Γιουβέντους

Επιστροφή στις νίκες για τη Μίλαν, η οποία με συνοπτικές διαδικασίες κέρδισε τη Λάτσιο με 2-0 στο «Τζιουζέπε Μεάτσα». Σεφτσένκο και Κακά έδωσαν το «τρίποντο» στους «ροσονέρι», οι οποίοι έχουν μείνει πίσω στη μάχη του τίτλου. Σε πλεονεκτικότερη θέση βρίσκεται η Ιντερ, η οποία έστω και δύσκολα πήρε τη νίκη από την Κιέβο στη Βερόνα. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της αναμέτρησης ο Βάλτερ Σάμουελ, στην επιστροφή του από την τιμωρία των τριών αγωνιστικών.
Μία... τρύπα άνοιξε στη γραμμή του πλαγίου στο γήπεδο "Τσίνο ε Λίλο Ντε Λούκα" της Ασκολι, με αποτέλεσμα το παιχνίδι με τη Σιένα να διακοπεί για περίπου ένα τέταρτο μέχρι να μπαλωθεί ο τάπητας.

Στο εντυπωσιακότερο παιχνίδι της ημέρας, η Ρόμα «ξέσπασε» στην πλάτη της Πάρμα. Οι «τζιαλορόσι» επιβλήθηκαν 4-1 των «παρμέντσι», με τον Νοντά να σημειώνει δύο τέρματα, ενώ τον πλαισίωσαν οι Τότι και Πανούτσι. Δεν λέει να ξεκολλήσει από την… κορυφή η Παλέρμο, η οποία κατάφερε να πάρει ακόμα τρεις πόντους, χάρη στη νίκη της επί της Ρετζίνα. Στην ίδια μοίρα και η Φιορεντίνα, η οποία κέρδισε άνετα τη Λέτσε εκτός έδρας με 3-1.


Ουντινέζε-Γιουβέντους 0-1

Ούτε η Ουντινέζε κατάφερε να σταματήσει την Γιουβέντους, η οποία έχει κάνει ιδανική αρχή στο φετινό πρωτάθλημα της Serie A. Οι πρωταθλητές Ιταλίας έφυγαν με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το «Φρίουλι», με την αντίπαλο του Παναθηναϊκού να αγωνίζεται δίχως το «βαρύ πυροβολικό» Ιακουίντα, λόγω διαφωνιών με τη διοίκηση της ομάδας

Οι φιλοξενούμενοι παρατάχθηκαν σχετικά επιθετικά, με αποτέλεσμα η Ουντινέζε να αιφνιδιαστεί. Ο Βιεϊρά αποτέλεσε τον καλύτερο παίκτη της «γηραιάς κυρίας» στο πρώτο μέρος και το γκολ που σημείωσε ήταν το επιστέγασμα της εμφάνισής του. Με τον Τρεζεγκέ σε όχι και τόσο καλή μέρα, ο Καπέλο δεν πίεσε παραπάνω από όσο έπρεπε, από τη στιγμή που προηγήθηκε.

Ο Κόσμι προτίμησε να παρατάξει την ομάδα σε σχήμα 3-5-2, με τους Ντι Μικέλε και Ντι Νατάλε να αποτελούν τις αιχμές στην επίθεση. Μάλιστα, η αλλαγή του Ροσίνι με τον Ομπόντο στο δεύτερο μέρος έφερε τους... γηπεδούχους «μπιανκονέρι» στην θέση του οδηγού, με τον Ντι Νατάλε να χάνει ορισμένες ευκαιρίες, ενώ σε ελεγχόμενη φάση να μην καταλογίζεται πέναλτι υπέρ του Μπαρέτο από τον Καναβάρο.

Οι συνθέσεις:

Ουντινέζε: Ντε Σάνκτις, Μπερτότο, Νατάλι, Φελιπε, Πίντζι (21’ Τζενόνι), Βιντιγκάλ, Ομπόντο (46’ Ροσίνι), Μουντάρι, Καντελά, Ντι Μικέλε (78’ Μπαρέτο), Ντι Νατάλε
Γιουβέντους: Αμπιάτι, Μπλάζι, Κόβατς, Καναβάρο, Τζαμπρότα, Τζιανικέντα, Εμερσον, Βιεϊρά, Νέντβεντ (72’ Καμορανέζι), Ντελ Πιέρο (72’ Ζαλαγέτα), Ιμπραΐμοβιτς


Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Ασκολι-Σιένα 1-1
(58’ Φαβασούλι – 45’ Μπογκντάνι)

Κιέβο-Ιντερ 0-1
(49’ Σάμουελ)

Εμπολι-Κάλιαρι 3-1
(46’ Ταβάνο, 64’ Σαουντάτι, 69’ Αλμιρόν – 33’ Καπόνε)

Λέτσε-Φιορεντίνα 1-3
(45’ πέν. Πινάρντι – 48’ Φιόρε, 53’ Μποΐνοφ, 62’ Τόνι)

Μεσίνα-Λιβόρνο 0-0

Μίλαν-Λάτσιο 2-0

(12’ Σεφτσένκο, 14’ Κακά)

Παλέρμο-Ρετζίνα 1-0
(66’ Μπαρτζάλι)

Ουντινέζε-Γιουβέντους 0-1
(37’ Βιεϊρά)

Ρόμα-Πάρμα 4-1
(24’ Τότι, 26’, 87’ Νοντά, 34’ Πανούτσι – 30’ Μπούτσι)

Τρεβίζο-Σαμπντόρια 0-2
(45’, 48’ Μπονατσόλι)

News 24/7

24MEDIA NETWORK