5η αγωνιστική: Με τον εαυτό της "παλεύει" η "Γιούβε"

5η αγωνιστική: Με τον εαυτό της "παλεύει" η "Γιούβε"
Η Γιουβέντους δείχνει ασταμάτητη στην έναρξη του Καμπιονάτο, αφού πέρασε και από την έδρα της Πάρμα (2-1)και παράλληλα πέτυχε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της. Tρίτη συνεχόμενη ήττα για την Ουντινέζε. Εκτός έδρας επιτυχία για τη Μίλαν, νίκη-ανατροπή για τη Λάτσιο επί της Παλέρμο.

Η "Γηραιά Κυρία" δεν είναι έτοιμη να αποχωρίστεί τον τίτλο και αυτό το αποδεικνύει σε κάθε αγωνιστική. Με πέντε νίκες σε ισάριθμους αγώνες προελαύνει και η Πάρμα δεν μπορούσε να της αντισταθεί. Παρά το ότι προηγήθηκαν στο 13' με τον Ντελβέκιο οι γηπεδούχοι ισοφαρίστηκαν στην λήξη του πρώτου μέρους από τον Καμορανέζι. Οι παίκτες του Καπέλο "χτύπησαν" στο φινάλε και ο Βιεϊρά χάρισε την νίκη με 2-1, όπως έκανε λίγες ημέρες πριν στο Ούντινε.

Μιας και ο λόγος για την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ, για τρίτη συνεχή αγωνιστική έμεινε χωρίς πόντο. Μετά την Φιορεντίνα και την "Γηραιά Κυρία" ήταν η σειρά της Ρετζίνα να την υποτάξει με 2-0 και με την σειρά της να παίρνει το πρώτο τρίποντο για φέτος.

Από τα ματς της Κυριακής, ξεχώρισε το σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο της Κιέβο απέναντι στη φορμαρισμένη Σαμπντόρια. Ανατροπή για τη Λάτσιο, η οποία έχανε με 0-2 στο Ολίμπικο από τη Παλέρμο αλλά σκόραρε τέσσερις φορές στην επανάληψη με προεξάρχοντα τον Τομάσο Ρόκι και έτσι πήρε τη νίκη.

Τη νίκη πήρε η Ιντερ από τη Φιορεντίνα στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", με τον Μάρτινς να σημειώνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 7ο λεπτό. Οι "νερατζούρι" πήραν το "τρίποντο" και βρίσκονται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, πορευόμενοι στον σωστό δρόμο για την υλοποίηση του ονείρου μετά από 16 χρόνια.

Εύκολο έργο είχε η Μίλαν, έφυγε από τη Πάντοβα με το 2-0 επί της Τρεβίζο. Να σημειωθεί πως ο Πάολο Μαλντίνι αγωνίστηκε για 571η φορά σε αγώνα πρωταθλήματος και έσπασε το ρεκόρ του Ντίνο Τζοφ. Εξάλλου, ο Αντρέι Σεφσένκο σκόραρε το 150ο τέρμα του με τη φανέλα των "ροσονέρι".


Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Ρετζίνα-Ουντινέζε 2-0
43' Κότσα , 76' Καβάλι

Πάρμα-Γιουβέντους 1-2
13' Ντελβέκιο - 43' Καμορανέζι, 82' Βιεϊρά

Κυριακή 25/09

Κάλιαρι-Ρόμα 0-0

Εμπολι-Λέτσε 1-0
(65' Πότσι)

Λάτσιο-Παλέρμο 4-2
(58', 86' Ρόκι, 60' Πάντεφ, 65' Μανφρεντίνι - 36' Καράτσιολο, 49' Γκονζάλες)

Λιβόρνο-Ασκολι 2-0
(51' Παλαντίνο, 77' Λουκαρέλι)

Σαμπντόρια-Κιέβο 1-2
(50' Φλάκι - 36' Φραντσεσκίνι, 60' Ομπίνα)

Σιένα-Μεσίνα 4-2
(10', 46' Λοκατέλι, 28', 41' Κιέζα - 12' Ζόρο, 67' Ντι Νάπολι)

Τρεβίζο-Μίλαν 0-2
(44' Σεφσένκο, 73' Τζιλαρντίνο)

Ιντερ-Φιορεντίνα 1-0
(7' Μάρτινς)




















News 24/7

24MEDIA NETWORK