65 εκ. για Σουάρες η Μπαρτσελόνα

Για την απόκτηση του Λουίς Σουάρες κινείται η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τον πρωτοσέλιδο της "El Mundo Deportivo" την Παρασκευή (20/6). Μάλιστα, όπως αναφέρεται, οι επαφές μεταξύ των συλλόγων είναι σε προχωρημένο επίπεδο.

65 εκ. για Σουάρες η Μπαρτσελόνα

Τον Λουίς Σουάρες έχει στο πρωτοσέλιδό της την Παρασκευή (20/6) η "El Mundo Deportivo", κάνοντας εκτενή αναφορά τόσο στην εμφάνιση του άσου της Λίβερπουλ στο παιχνίδι της Ουρουγουάης με την Αγγλία, όσο και στις επαφές μεταξύ του συλλόγου του Μέρσεϊσαιντ και της Μπαρτσελόνα για πιθανή μετακίνηση του παίκτη στην Καταλονία.

Όντας εξ' αρχής ελκυστική περίπτωση για κάθε ομάδα ο Ουρουγουανός, λόγω και της εξαιρετικής χρονιάς του με τους "κόκκινους", είναι πλέον περισσότερο ποθητός μετά την εκπληκτική εμφάνιση απέναντι στα "Τρία Λιοντάρια", τα οποία έστειλε μόνος του... σπίτι τους. Η Μπαρτσελόνα κινείται για την απόκτηση του καθώς θέλει να συνθέσει μια παντοδύναμη τριάδα στην επίθεση μαζί με τον Μέσι και τον Νεϊμάρ.

Όπως αναφέρεται, η ρήτρα πώλησης είναι 65.000.000 ευρώ για ομάδα εκτός Αγγλίας και 85.000.000 για τους συλλόγους του "Νησιού". Η Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένη να τα δώσει και θα το προσπαθήσει, στηριζόμενη σε μια σειρά από λόγους. Αρχικά στο ότι στους "μπλαουγκράνα" ο Σουάρες θα διεκδικεί τρόπαια πολύ πιο εύκολα. Έπειτα, επειδή θα είναι δύσκολο να γυρίσει στην Αγγλία μετά το χθεσινό "στραπάτσο" που τους προσέφερε, καθώς και εξαιτίας του γεγονότος πως η οικογένεια του βρίσκεται στη Βαρκελώνη.

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ δεν θέλουν να πιστέψουν σε αυτά τα σενάρια αφού ξέρουν ότι ο Σουάρες είναι χαρούμενος στο "Άνφιλντ" και ευελπιστούν πως ο Ουρουγουανός στράικερ θα παραμείνει στο "λιμάνι" τους ενόψει και της συμμετοχής της ομάδας στους ομίλους του Champions League. Το καλοκαίρι σίγουρα αναμένεται "καυτό"...

News 24/7

24MEDIA NETWORK