6η αγωνιστική: "Πάρτι" στις Σέρρες

Ο Πανσερραϊκός πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής και επικράτησε εύκολα του Άρη με 2-0

6η αγωνιστική: "Πάρτι" στις Σέρρες
Ο Πανσερραϊκός πραγματοποίησε την καλύτερη του εμφάνιση στο φετινό πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής και επικράτησε εύκολα του Άρη με 2-0.

Ο Κάρλος Μαρκορά ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους γηπεδούχους οι οποίοι ήταν ανώτεροι των «κίτρινων» σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ο Ουρουγουανός παίκτης «χρωστούσε» μια καλή εμφάνιση στους οπαδούς της ομάδας, καθώς στα μέχρι τώρα παιχνίδια της ομάδας των Σερρών δεν έδειξε και τον καλύτερο του εαυτό.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση, με τον Αραμπατζή να επιχειρεί του σούτ έξω από την περιοχή του Μπούτσεκ στο 4ο λεπτό, η μπάλα πέρασε έξω από την εστία του Σλοβάκου τερματοφύλακα. Ο Πανσερραϊκός έφτασε εκ νέου κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος στο 18ο λεπτό. Ο Μητσόπουλος έκανε την σέντρα. Στην πορεία της μπάλας βρέθηκε ο Ντεκάμς, ο οποίος στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα λίγο έλειψε να τη στείλει στα δίχτυα της ομάδας του.

Η απάντηση του Άρη ήρθε στο 36΄με τον συνήθη ύποπτο. Ο Κασέρες πετάχτηκε στην πλάτη της άμυνας του Πανσερραϊκού και βρέθηκε μόνος απέναντι στον Κόλτσεακ. Ο χιλιανός επιθετικός θέλοντας να κάνει το κάτι παραπάνω προσπάθησε να περάσει και τον τερματοφύλακα των «κόκκινων», ο οποίος κατάφερε να αποσωβήσει τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Αυτή ήταν και η μοναδική καλή στιγμή του Άρη στο πρώτο ημίχρονο, ενώ μετά από αυτή τη καλή στιγμή και οι δύο ομάδες αρκέστηκαν σε ένα παιχνίδι κέντρου, χωρίς να κάνουν κάποια ουσιαστική ευκαιρία.

Το δεύτερο μέρος του αγώνα ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τις Σέρρες. Ο Μητσόπουλος και πάλι απο δεξιά έκανε την σέντρα. Ο νεοεισελθών Γκόγκας πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με το στήθος προσπάθησε να τη στείλει στα δίχτυα του Μπούτσεκ. Κάτι που έγινε λίγο αργότερα. Ο Ντεκάμς στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε κατά λάθος στα δίχτυα με τη βοήθεια του δοκαριού, ολοκληρώνοντας κατά κάποιο τρόπο το έργο που είχε αφήσει στη μέση στην αρχή του αγώνα.

Πριν καλά καλά κωπάσουν οι πανηγυρισμοί, οι γηπεδούχοι χτύπησαν και πάλι. Αυτή τη φορά θύτης ήταν ο Μαρκορά, ο οποίος με εξαιρετικό σούτ στη κίνηση και λίγο έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορού να αντιδράσει Μπούτσεκ. Η αντίδραση του Αναστόπουλου ήταν άμεση, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο στο 56΄τον Μίμη Μπενίσκο.

Μια κίνηση που βοήθησε καθώς στην επόμενη επίθεση της ομάδας της Θεσσαλονίκης ο Κασέρες επιχείρησε το σουτ με τον Κόλτσαεκ να διώχνει την μπάλα με υπερένταση.

Η απάντηση του Πανσερραϊκού ήρθε στο 65ο λεπτό με την κεφαλιά του Γκόγκα έπειτα από σέντρα του εξαιρετικού σήμερα Μαρκορά η οποία έφυγε άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα και πάλι ο Μαρκορά έπειτα από κακή εκτίμηση του Μπούτσεκ προσπάθησε να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στην αναμέτρηση, αλλά ο Ντεκάμς .... κατάφερε να διώξει λίγο πριν η μπάλα περάσει την γραμμή, προσπαθώντας να εξιλεωθεί για την φάση του αυτογκόλ.

Ο Άρης προσπαθούσε να αντιδράσει, αλλά δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στη μεγάλη περιοχή του Κόλτσεακ. Το «τελικό χτύπημα» για τους «κίτρινους ήταν η αποβολή του Κασέρες με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Απο εκείνο το σημείο και μετά οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο δεν μπορούσαν, αλλά από τις κινήσεις τους φαινότας οτι δεν είχαν και το ψυχικό κουράγιο για να βρεθούν στον αγώνα. Κάτι που ανάγκασε τους οπαδούς τους να τα βάλουν μαζί τους.

Τα τελευταία λεπτά του αγώνα δεν είχαν να επιδείξουν κάτι σημαντικό, με τον Πανσερραϊκό να παίρνει μια μεγάλη νίκη και να «ξεκολλάει» από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.


Πανσερραϊκός: Κόλτσεακ, Κύρου, Μητσόπουλος, Χουνουζίδης, Μπάτσιος, Μελίσσης, Αραμπατζής, Μαρκορά (71΄Σαββίδης), Ιορδανίδης (46΄Γκόγκας), Ζαχαρίου Λουμπόγεβιτς (86΄Βαντελανόιντ)

Άρης: Μπούτσεκ, Νάιντος (71 Ντούρντεκ), Παπαδόπουλος (60΄Μωυσιάδης), Αμπελάς, Κολτσίδας, Ντομορό, Νεμπεγλέρας, Βαγγελί (56΄Μπενίσκος), Ντεκάμς, Βελόνης, Κασέρες.

Διαιτητής: Τσέλιος

Κίτρινες: 62΄Ζαχαρίου, 86΄Αραμπατζής – 13΄Βελόνης, 23΄Βαγγελί, 59΄, 74΄Κασέρες, 63΄Μητσόπουλος
Κόκκινες: 74΄Κασέρες


News 24/7

24MEDIA NETWORK