7 dream jobs για τους απολυμένους προπονητές της Super League 1

Ο Κίκο Ραμίρεθ, ο Σωτήρης Αντωνίου, ο Γιάννης Αναστασίου και οι υπόλοιποι άνεργοι προπονητές αξίζουν μια νέα καριέρα. Προτείνουμε δουλείες που -ενδεχομένως- τους ταιριάζουν πολύ.

O Μιγκέλ Καρντόσο σε στιγμιότυπο από το ματς ΑΕΚ- Ξάνθη
O Μιγκέλ Καρντόσο σε στιγμιότυπο από το ματς ΑΕΚ- Ξάνθη EUROKINISSI SPORTS

Το "κόουτς, δεν πάμε καλά" είναι μια ατάκα που ίσως έχουν ακούσει οι περισσότεροι εκ των απολυμένων προπονητών της Super League 1, σε διάφορες παραλλαγές, λίγο πριν δουν την πόρτα της εξόδου από την ομάδα τους. Συνολικά 7 από τις 14 ομάδες της φετινής κατηγορίας έχουν αλλάξει προπονητή μέχρι σήμερα, με τον Κίκο Ραμίρεθ της Ξάνθης να είναι ο τελευταίος που θα ετοιμάσει βαλίτσες και θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο γι' άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες.

Παρακάτω επιχειρήσαμε να εντοπίσουμε ποιες θα ήταν οι ιδανικές μη ποδοσφαιρικές δουλειές που θα μπορούσαν να κάνουν οι απολυμένοι προπονητές της Super League 1, σε μια καθαρά χιουμοριστική προσέγγιση (αν και καμία δουλειά δεν είναι ντροπή). Γιατί όλοι έχουν δικαίωμα σε μια νέα καριέρα. Ποτέ δεν είναι αργά.

Σάββας Παντελίδης (Άρης)

Ο Σάββας Παντελίδης ως προπονητής του Άρη
Ο Σάββας Παντελίδης ως προπονητής του Άρη EUROKINISSI SPORTS

Νέα δουλειά; Σωσίας Άγγελου Αναστασιάδη. Θα παρουσιαζόταν στις συνεντεύξεις Τύπου εξ ονόματός του, θα άφηνε στην άκρη τις κλισέ δηλώσεις με την Παναγία και θα έδινε μια νέα, καθαρά ποδοσφαιρική διάσταση στις αναλύσεις των αγώνων.

Εναλλακτική νέα δουλειά: Καθηγητής χημείας σε σχολείο. Θα δούλευε τα πρωινά σε σχολείο, θα ένιωθε τη ζωή του να μοιάζει με μια κυνική πόρνη που τον χαστουκίζει κάθε μέρα και ξαφνικά θα ξεκινούσε να μαγειρεύει κάτι ενδιαφέρον στο πατάρι του. ΟΚ, τα έκανε αυτά και ο Walter White στο Breaking Bad. Ο Παντελίδης θα γινόταν ακόμα πιο πειστικός στο ρόλο.

Λούις Κάστρο (Παναιτωλικός)

Ο Λούις Κάστρο στο ματς ΟΦΗ - Παναιτωλικος
Ο Λούις Κάστρο στο ματς ΟΦΗ - Παναιτωλικος EUROKINISSI SPORTS

Νέα δουλειά: Ελεγκτής εισιτηρίων στον ΟΑΣΑ ("42 ευρώ αμά το πληρώσετε σε 15 μέρες"). Θα μάθαινε εκφράσεις-κλειδί όπως "τα εισιτήρια σας παρακαλώ" και "έχετε πάσο;" και με το χαμόγελο και την ευγενική φυσιογνωμία του, θα ντρίμπλαρε τη δυσθυμία των Αθηναίων επιβατών κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου ελέγχου κομίστρου.

Σωτήρης Αντωνίου (Λαμία)

Ο Σωτήρης Αντωνίου ως προπονητής της Λαμίας
Ο Σωτήρης Αντωνίου ως προπονητής της Λαμίας EUROKINISSI SPORTS

Νέα δουλειά: Τραγουδιστής/παραγωγός δημοτικών συναυλιών (a.k.a. πανηγύρια). Μπορούμε να τον φανταστούμε ως κεντρικό σταρ, με το μικρόφωνο στο χέρι, να τραγουδάει "δεν φεύγω από κοντά σου" δίπλα στον Μάκη Μπέκο και το κοινό να τον ραίνει με πενηντάευρα. Το αν έχει καλή φωνή; Λεπτομέρειες. Σημασία έχει η προσωπικότητα.

Γιάννης Αναστασίου (Ατρόμητος)

Ο Γιάννης Αναστασίου ως προπονητής του Ατρομήτου Αθηνών.
Ο Γιάννης Αναστασίου ως προπονητής του Ατρομήτου Αθηνών. EUROKINISSI SPORTS

Νέα δουλειά: Στέλεχος διοίκησης ΔΕΚΟ, προϊστάμενος Εφορίας. Σου δίνει σαφέστατα την αίσθηση ότι μπορεί να φέρει την πειθαρχία ακόμα και στην πιο απείθαρχη τοποθεσία του ελληνικού δημόσιου βίου, τις ουρές της Εφορίας. Με μια φωνή του, με ένα "σας παρακαλώ, οι υπάλληλοι εξυπηρετούν ΜΟΝΟ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑΚΙ", όλοι οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες θα συμμορφώνονταν με τους κανόνες του.

Άκης Μάντζιος (Πανιώνιος)

Ο Άκης Μάντζιος ως προπονητής της Λαμίας, στην αναμέτρηση της με την Ξάνθη.
Ο Άκης Μάντζιος ως προπονητής της Λαμίας, στην αναμέτρηση της με την Ξάνθη. ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ/EUROKINISSI SPORTS

Νέα δουλειά: Αστυνομικός επιθεωρητής, CSI Las Vegas. Ένα ζευγάρι ακριβά γυαλιά ηλίου του λείπουν για να αποκτήσει το look "παίζω στο CSI Las Vegas, πιάνω όλους τους κακούς στο 39ο λεπτό κάθε επεισοδίου". Ο Άκης Μάντζιος είναι ο καλός και ο κακός αστυνομικός στη συσκευασία του ενός, ένας πραγματικός badass τύπος.

Κίκο Ραμίρεθ (Ξάνθη)

Ο Κίκο Ραμίρες ως προπονητής της Ξάνθης, στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό
Ο Κίκο Ραμίρες ως προπονητής της Ξάνθης, στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ/EUROKINISSI SPORTS

Νέα δουλειά: Τσεκαδόρος σε κέντρο νυχτερινής διασκεδάσεως, με όμορφα νεαρά κορίτσια και αγόρια. Ο Ραμίρεθ είναι αυτός ο τύπος που πίνει το ουίσκι του στην άκρη της μπάρας, είναι φιλήσυχος, σχεδόν αόρατος, αλλά άμα παίξει καμία 'μανούρα' στο μαγαζί, μπορεί να γίνει λίγο πιο βίαιος, μπορεί να κάνει ταραχή μεγάλη. Γι' αυτό "έναν χορό 20 ευρώ και δεν ακουμπάμε φιλαράκι".

Μιγκέλ Καρντόσο (ΑΕΚ)

Ο Μιγκέλ Καρντόσο ως προπονητής της ΑΕΚ στην αναμέτρηση της κόντρα στην Ξάνθη.
Ο Μιγκέλ Καρντόσο ως προπονητής της ΑΕΚ στην αναμέτρηση της κόντρα στην Ξάνθη. ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ /EUROKINISSI SPORTS

Νέα δουλειά: Ηθοποιός ερωτικών ταινιών με παρτενέρ άντρες και γυναίκες. Ο Πορτογάλος έδειξε από την αρχή της -σύντομης- παραμονής του στην ΑΕΚ έδινε έμφαση στο καλό ντύσιμο, είχε μια εμφάνιση που παρέπεμπε σε ζεν πρεμιέ περισσότερο και λιγότερο σε άνθρωπο του ποδοσφαίρου. Μια καριέρα στον ερωτικό κινηματογράφο, ενδεχομένως να αναδείκνυε μια διάσταση του ταμπεραμέντου του, που δεν είδαμε ποτέ στην ΑΕΚ.

Να επιστρέψουν οι 'κομμένοι' στην Εθνική ομάδα; Η απάντηση στο Pod-όσφαιρο:


News 24/7

24MEDIA NETWORK