7η αγωνιστική: Παραμένει στην πρώτη θέση ο Μεσσηνιακός

Σημαντική νίκη που τον διατήρησε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Νότιου Ομίλου πέτυχε ο Μεσσηνιακός επί του Αγίου Δημητρίου. Η ομάδα του Εντουάρντο Αμορίν επικράτησε με 2-1 και συνεχίζει να βρίσκεται έναν βαθμό μπροστά από τον Αστέρα Τρίπολης

7η αγωνιστική: Παραμένει στην πρώτη θέση ο Μεσσηνιακός
Σημαντική νίκη που τον διατήρησε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του Νότιου Ομίλου πέτυχε ο Μεσσηνιακός επί του Αγίου Δημητρίου. Η ομάδα του Εντουάρντο Αμορίν επικράτησε με 2-1 και συνεχίζει να βρίσκεται έναν βαθμό μπροστά από τον Αστέρα Τρίπολης. Πάντως ο Άγιος Δημήτριος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 40ο λεπτό με τον Παπά. Η ολική επαναφορά από τον Μεσσηνιακό έγινε στα τελευταία δέκα λεπτά της αναμέτρησης. Πιο συγκεκριμένα στο 80ο ο Αραούζου ισοφάρισε σε 1-1, και ένα λεπτό πριν συμπληρωθούν τα ενενήντα λεπτά της αναμέτρησης ο Δασκαλάκης με ένα εκπληκτικό γκολ έδωσε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του.

Τον Μεσσηνιακό ακολουθεί κατά πόδας ο Αστέρας Τρίπολης ο οποίος δεν είχε κανένα πρόβλημα, απέναντι στο Κερατσίνι. Αν και νεοφώτιστη η ομάδα της Τρίπολης βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας και είναι από τα φαβορί για την άνοδο στην Β΄Εθνική. Στο 46΄ο Αντωνόπουλος έξανε το 1-0, ο Κλοκίδης με πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Κατσαρός στο 75ο λεπτό.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα:

Άγιος Δημήτριος – Μεσσηνιακός 1-2

Αχαρναϊκός – Ρόδος 2-1

Ατσαλένιος – Απόλλων 4-0

Εθνικός – Αχαϊκή 0-0

Βύζας – Θύελλα 1-1

Ιωνία Χανίων – Παναιτωλικός 0-1

Αιολικός – Χαλκίδα Λήλας 0-3

Αστέρας Τρίπολης – Κερατσίνι 3-0

Μεγάλη εκτός έδρας για τον Λήλαντα. Η ομάδα του Γιώργου Λάμπρου επικράτησε στην Μυτιλήνη του Αιολικού με 3-0 και ακολουθεί με τη σειρά του τους πρωτοπόρους του βαθμολογικού πίνακα. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ακυρώθηκε γκολ των γηπεδούχων ενώ το σκορ ήταν 2-1, καθώς ο Κρύδης ήταν σε θέση οφ σάιντ σύμφωνα με τον βοηθό διαιτητή. Ο Λήλαντας βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατηγορίας, την οποία μοιράζεται με τον Ατσαλένιο.

Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη δεν είχαν πρόβλημα με αντίπαλο τον Απόλλωνα τον οποίο και συνέτριψαν με 4-0. Στο Μενίδι ο Αχαρναϊκός μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι επικράτησε της Ρόδου με 2-1. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 14΄όταν ο Μποϊλης πλάσαρε εύστοχα τον Στογιάννη. Η αντίδραση των γηπεδούχων ήρθε 22 λεπτά αργότερα με τον Βέρτζο, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1. Στο 62ο λεπτό έγινε η φάση που έκρινε τον αγώνα. Ο τερματοφύλακας της Ρόδου Πλιάφας απέκρουσε την μπάλα εκτός περιοχής και ο διαιτητής Καρολάκης του έδειξε την κόκκινη κάρτα. Η Ρόδος έμεινε με δέκα και από εκείνο το σημείο ο Αχαρναϊκός πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, την οποία μετουσίωσε σε γκολ στο 77 με τον Γκεραζίν.

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν στα Μέγαρα ο Βύζαντας με την Θύελλα Πάτρας. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 13ο λεπτό με τον Σκαίδη, αλλά στο 22΄ ισοφάρισε ο Τσιούκας σε 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Μεγάλη εκτός έδρας νίη για τον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Στάθη Σταθόπουλου επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 της Ιωνίας Χανίων, παίρνοντας μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Τέλος ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Εθνικός και Αχαϊκή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK