ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

8η αγ.: Θρίαμβος της Πόρτο με επιθετικό πλουραλισμό

Η Πόρτο σκόραρε με πέντε διαφορετικούς φορές παίκτες επί της Νασιονάλ και διατηρήθηκε στην κορυφή της 1 Liga (συγκατοικεί με την Μπενφίκα).

8η αγ.: Θρίαμβος της Πόρτο με επιθετικό πλουραλισμό

Οι “δράκοι” σημείωσαν δύο τέρματα στο πρώτο μέρος (24′ Ντεφούρ, 40′ Βάλτερ), ενώ στο δεύτερο αγωνίστηκαν χωρίς άγχος, προσφέροντας γκολ και θέαμα.

Στο 66ο λεπτό ο Σαπουνάρου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ το κερασάκι στην τούρτα έβαλαν οι Κλέμπερ και Χουλκ στο 90′ και το 92′ αντίστοιχα.

Η Μπράγκα άφησε πίσω της την ήττα από τη Λεϊρία και διατηρήθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, μετά την άνετη επικράτηση επί της Φεϊρένσε.

Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ άνοιξε το σκορ στο 13′ με τον Γκόμες και διπλασίασε τα τέρματά της στο 64′ με τον Άλαν. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Έβερτον, δέκα λεπτά πριν από το φινάλε.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

Ολιανένσε – Γκιμαράες 1-0

Μπέιρα Μαρ – Μπενφίκα 0-1

Κυριακή 23 Οκτωβρίου

Μαρίτιμο – Σετούμπαλ 1-0

Ρίο Άβε – Λεϊρία 2-0

Πόρτο – Νασιονάλ 5-0

Μπράγκα – Φεϊρένσε 3-0

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου

Σπόρτινγκ Λισαβόνας – Ζιλ Βιθέντε (22:15)

Διαβάστε εδώ για τα παιχνίδια του Σαββάτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ