8η αγ.: Το'ξερε το ανέκδοτο ο Ολυμπιακός

Αν και βρέθηκε μπροστά στο φάσμα ενός ακόμη αρνητικού αποτελέσματος, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από την Καλαμαριά επικρατώντας του Απόλλωνα με 2-1. Την Κυριακή, ξεχωρίζει το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ. Τη Δευτέρα, η ΑΕΚ φιλοξενείται από τον Πανιώνιο.

8η αγ.: Το'ξερε το ανέκδοτο ο Ολυμπιακός
Σταματημό δεν έχουν τα ντέρμπι στο πρωτάθλημα της Α'Εθνικής. Αισίως φτάσαμε στην 8η αγωνιστική και το πρόγραμμα περιλαμβάνει ακόμα ένα σπουδαίο ματς με επίκεντρο και πάλι το Ολυμπιακό Στάδιο.

Το βράδυ της Κυριακής ο Παναθηναϊκός -γηπεδούχος αυτή τη φορά- υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη σπουδαιότερη αναμέτρηση της αγωνιστικής. Οι "πράσινοι" έχουν γνωρίσει δύο ήττες στα ισάριθμα ντέρμπι με Ολυμπιακό και ΑΕΚ (με 0-5 τέρματα) και θέλουν τη νίκη κόντρα στον δικέφαλο του Βορρά όχι μόνο για βαθμολογικούς, αλλά κυρίως για ψυχολογικούς σκοπούς.

Μία από τα ίδια για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος τα πηγαίνει αρκετά καλά στο πρωτάθλημα, αλλά το σοκ της Πέμπτης με τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του κυπέλλου Ελλάδας έφερε την απότομη προσγείωση στο στρατόπεδο της ομάδας. Αυτή είναι η δεύτερη "επίσκεψη" του ΠΑΟΚ στην Αθήνα και άπαντες επιθυμούν ένα καλό αποτέλεσμα, όπως έγινε στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

Απ.Καλαμαριάς-Ολυμπιακός1-2
Καλλιθέα-Ακράτητος2-0
Ιωνικός-Ο.Φ.Η. 30/10 15:00
Ηρακλής-Λεβαδειακός 30/10 15:00
Ατρόμητος-Αιγάλεω 30/10 16:45
Παναθηναϊκός-Π.Α.Ο.Κ. 30/10 19:00
Ξάνθη-Λάρισα 30/10 19:00
Πανιώνιος-Α.Ε.Κ. 31/10 21:00






Η πρωτοπόρος του βαθμολογικού πίνακα Ξάνθη αντιμετωπίζει στο γήπεδο των Πηγαδίων την ομάδα της Λάρισας. Οι Θρακιώτες γνώρισαν την πρώτη τους ήττα την περασμένη αγωνιστική και θέλουν να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα ώστε να παραμείνουν στην κορυφή. Η Λάρισα προέρχεται από την άνετη νίκη της επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς και ψάχνει το πρώτο τρίποντο εκτός έδρας.

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Ολυμπιακός κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν κυρίαρχοι του αγώνα, αλλά οι γηπεδούχοι στην πρώτη τους ευκαιρία κατάφεραν να ισοφαρίσουν το γκολ του Οκκά και να φέρουν τον αντίπαλο μπροστά στο φάσμα ενός ακόμη αρνητικού αποτελέσματος. Τελικά, ο Μιχάλης Κωσταντίνου "λύτρωσε" τον Ολυμπιακό και του χάρισε τη νίκη με 2-1. Είκοσι χρόνια συμπλήρωσαν οι Πόντιοι χωρίς νίκη κόντρα στους Πειραιώτες.

Την Δευτέρα, τέλος, η αγωνιστική ολοκληρώνεται με τον αγώνα της Νέας Σμύρνης όπου ο Πανιώνιος φιλοξενεί την ΑΕΚ. Οι "κυανέρυθροι" δείχνουν ανεβασμένοι στα τελευταία παιχνίδια -την περασμένη αγωνιστική έφυγαν με το "διπλό" από την έδρα του Ακράτητου- όπως και η Ενωση που προέρχεται από την σπουδαία νίκη επί του Παναθηναϊκού με 3-0.

News 24/7

24MEDIA NETWORK