8η αγωνιστική: Φύσσας-Κυργιάκος σημειώσατε "1"

8η αγωνιστική: Φύσσας-Κυργιάκος σημειώσατε "1"
Η Χαρτς του Τάκη Φύσσα συνεχίζει την προέλαση στην σκοτσέζικη Premiership και στο πρώτο δυνατό παιχνίδι με τη Ρέιντζερς του Σωτήρη Κυργιάκου αναδείχθηκε νικήτρια. Οι «καρδιές» συνεχίζουν το σερί των οκτώ νικών σε ισάριθμα παιχνίδια, με τους δύο Ελληνες να αρχίζουν στις βασικές ενδεκάδες των ομάδων τους, αλλά τον Φύσσα να αντικαθίσταται στο 32ο λεπτό λόγω τραυματισμού.

Ο Κυργιάκος ήταν από τους πιο δραστήριους ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, ωστόσο η εμφάνισή του δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στα αξιοσημείωτα η διακοπή του σερί του Ρούντολφ Σκάτσελ, ο οποίος δεν σκόραρε για όγδοο συνεχόμενο παιχνίδι, αφού το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Μπέντναρ (ο οποίος έγινε αλλαγή στο 27ο λεπτό λόγω τραυματισμού).

Οι συνθέσεις:

Χαρτς:Γκόρντον, Νίλσον, Πρέσλεϊ, Γουέμπστερ, Φύσσας (32' Μακάλιστερ), Γιανκάουσκας, Χάρτλεϊ, Καματσόλα (85' Γουίλιαμς), Σκάτσελ, Μπέντναρ (27' Σίμονς), Μπρέγιερ
Ρέιντζερς: Βετερέους, Ροντριγκέζ (36' Μπούφελ), Αντριους, Κυργιάκος, Ρίκσεν, Ναμουσί (74' Νιέτο, Μιούρεϊ, Φέργκιουσον, Μπερνάρντ, Πρσο, Νόβο (20' Τζέφερς)

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των γηπεδούχων, Τζόρτζ Μπέρλεϊ, αρνήθηκε τον τίτλο του φαβορί για το πρωτάθλημα: "Είναι νωρίς ακόμη για να πούμε κάτι τέτοιο. Ωστόσο αν οι παίκτες μου συνεχίσουν να δείχνουν αυτό το αγωνιστικό πρόσωπο και πνεύμα, όλα είναι πιθανά".


Τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής:

Χαρτς-Ρέιντζερς 1-0
Αμπερντίν-Λίβινγκστον 0-0
Σέλτικ-Ινβερνές 2-1
Ντανφέρμλιν-Νταντί Γιουνάιτεντ 1-0
Κιλμάρνοκ-Φόλκερκ 1-1
Μάδεργουελ-Χιμπέρνιαν 1-3




News 24/7

24MEDIA NETWORK