9η αγωνιστική: Ανέκαμψε η Ρεάλ

Επιστροφή στις νίκες για τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η ομάδα του Βαντερλέι Λουξεμπούργκο επικράτησε της Ρεάλ Μπέτις με 2-0 μέσα στο "Μανουέλ Ρουίθ ντε Λοπέρα" της Ανδαλουσίας και βρίσκεται και πάλι σε τροχιά τίτλου.

9η αγωνιστική: Ανέκαμψε η Ρεάλ

Μπέτις-Ρεάλ Μαδρίτης 0-2

Επιστροφή στις νίκες για τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η ομάδα του Βαντερλέι Λουξεμπούργκο επικράτησε της Ρεάλ Μπέτις με 2-0 μέσα στο "Μανουέλ Ρουίθ ντε Λοπέρα" της Ανδαλουσίαςκαι βρίσκεται και πάλι σε τροχιά τίτλου.

Οι "μερέγκες" στάθηκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και από τη στιγμή που είχαν έναν αρκετά δραστήριο Ρομπίνιο στη σύνθεσή τους, οι (σημαντικές) απουσίες των Ρονάλντο, Ζιντάν, Μπέκαμ και Ζούλιο Μπαπτίστα δεν φάνηκαν να επηρεάζουν την απόδοσή τους. Ο νεαρός Βραζιλιάνος ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ της συνάντησης στο 30ό λεπτό του πρώτου μέρους, ύστερα από πάσα του έτερου προωθημένου των φιλοξενούμενων, του Ραούλ.

Οι προσπάθειες του Λορέντσο Σέρα Φερέρ να μεταβάλει το σκηνικό του αγώνα μέσω αλλαγών δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα, αντιθέτως, αυτές του Βραζιλιάνου τεχνικού της Ρεάλ αποδείχθηκαν πιο ουσιώδεις. Συγκεκριμένα, ο Μεχία αντικατέστησε τον Ντιόγκο στο 78ο λεπτό και στο επόμενο λεπτό ο αμυντικός των Καστιγιάνων σκόραρε. Ετσι, έχοντας διασφαλίσει τη νίκη, ο Λουξεμπούργκο έβαλε και δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές (Ντε λα Ρεντ, Γιουράδο), οι οποίοι είχαν εντυπωσιάσει στα φιλικά του καλοκαιρού, ώστε να ξεκουράσει τους βασικούς του παίκτες εν όψει των υποχρεώσεων για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι συνθέσεις

Μπέτις: Δόμπλας, Βαρέλα, Λέμπο, Νάνο, Καστελίνι, Ριβέρα, Αρθού (59' Κάπι), Κάνιας (45' Ισραελ), Εντού, Ολιβέιρα, Χίσκο (59' Ντάνι)
Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Σαλγάδο (82’ Ντε λα Ρεντ), Γούντγκεϊτ, Ελγέρα, Ρομπέρτο Κάρλος, Σέρχιο Ράμος, Πάμπλο Γκαρσία, Ντιόγκο (78’ Μεχία), Ραούλ, Ρομπίνιο (90’ Γιουράδο)


Στο 1-1 έμεινεη Θέλτα κόντρα στην ουραγό Αθλέτικ Μπιλμπάο, με τους "νεοφώτιστους" στην Primera Division να δείχνουν πως "ξεφουσκώνουν" μετά από μία εντυπωσιακή αρχή. Μάλιστα, οι Βάσκοι ήταν αυτοί που άνοιξαν τον σκορ με τον Γουρπέγι, αλλά ο Ανχελ έφερε τα πράγματα στα ίσια λίγο αργότερα.

Στα παιχνίδια της Κυριακής, η Βαλένθια στο«Μεστάγια»δεν μπόρεσε να κάμψει την αντίσταση της Σανταντέρ μένοντας στο 1-1 ενώ δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας νίκη πέτυχε η Λα Κορούνια, η οποία χάρη σε ένα γκολ του Τριστάν επικράτησε της Χετάφε με 1-0. Νέα νίκη και για την Οσασούνα επί της Εσπανιόλ με 2-0, κάτι που την έφερε στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Στο ματς που έκλεισε την αγωνιστική, ένα γκολ του Ντιέγκο Φορλάν στις καθυστερήσεις δεν επέτρεψε στην Ατλέτικο Μαδρίτης να πανηγυρίσει τη νίκη. Η Βιγιαρεάλ έκλεψε τον βαθμό της ισοπαλίας, ισοφαρίζοντας το γρήγορο γκολ του Ζαχίνος.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Μπέτις-Ρεάλ Μαδρίτης 0-2
(30’ Ρομπίνιο, 79’ Μεχία)

Αθλέτικ Μπιλμπάο-Θέλτα 1-1
(24’ Γουρπέγι – 57’ Ανχελ)

Αλαβές-Κάντιθ 0-0

Λα Κορούνια-Χετάφε 1-0

(23’ Τριστάν)

Μαγιόρκα-Σεβίλλη 1-1

(33’ Βίκτορ-37’ Κέπα)

Οσασούνα-Εσπανιόλ 2-0

(29’ Λόπεζ, 71’ Μουνιόθ)

Βαλένθια-Σανταντέρ 1-1

(13’ Αλμπέλδα-29’ Αγκάνζο)

Σαραγόσα-Μάλαγα 1-1

(12’ Έβερτον-41’ Έντγκαρ)

Οσασούνα-Εσπανιόλ 2-0
(27' Λόπεθ, 69' Μουνιόθ)

Μπαρτσελόνα-Σοσιεδάδ 5-0
(18' φαν Μπόμελ, 36', 60' Ροναλντίνιο, 75' Πουγιόλ, 86' Λάρσον)

Ατλέτικο Μαδρίτης-Βιγιαρεάλ 1-1

(4' Ζαχίνος - 90'+ Φορλάν)

News 24/7

24MEDIA NETWORK