9η αγωνιστική: "Φουντώνει" η μάχη του τίτλου

Το μεγάλο παιχνίδι της Serie A ανάμεσα στη Μίλαν και τη Γιουβέντους βρήκε νικήτρια την ομάδα του Μιλάνου, με αποτέλεσμα το κυνήγι της πρώτης θέσης να μην αποκτά ακόμα έναν μονότονο τόνο.

9η αγωνιστική: "Φουντώνει" η μάχη του τίτλου
Το μεγάλο παιχνίδι της Serie A ανάμεσα στη Μίλαν και τη Γιουβέντους βρήκε νικήτρια την ομάδα του Μιλάνου, με αποτέλεσμα το κυνήγι της πρώτης θέσης να μην αποκτά ακόμα έναν μονότονο τόνο. Μάλιστα, η Ιντερ είχε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το "στραβοπάτημα" των "μπιανκονέρι", ωστόσο απέναντι στην εντυπωσιακή φέτος Σαμπντόρια έμεινε στο 2-2.

Μάλιστα, το παιχνίδι της Γένοβας είχε εντυπωσιακό ρυθμό στο πρώτο μέρος, όταν και μπήκαν όλα τα γκολ, για να διατηρηθεί το σκορ μέχρι τέλους. Η Φιορεντίνα και ο Λούκα Τόνι συνεχίζουν το… βιολί τους, αφού οι "βιόλα" κέρδισαν την Κάλιαρι και ο Ιταλός επιθετικός σκόραρε και πάλι. Αυτή τη φορά… άφησε και τον Γιόργκενσεν να βάλει ένα γκολ.

Στα της Ρώμης, οι "τζιαλορόσι" κατάφεραν μετά την Ιντερ να κερδίσουν και την Ασκολι, αν και χρειάστηκαν γκολ του κεντρικού τους αμυντικού, Μεσές, στο τελευταίο λεπτό του αγώνα στο "Ολίμπικο". Η Λάτσιο, στον αντίποδα, ηττήθηκε από τη Ρετζίνα που πήρε βαθμολογική ανάσα. Σε αυτό συνέβαλε και η ήττα της Πάρμα από μία έκπληξη της φετινής σεζόν, του Λιβόρνο, με τον Λουκαρέλι να "χτυπάει" και πάλι. Τέλος, απρόβλεπτο αποτέλεσμα θεωρείται η ισοπαλία της Κιέβο με την Εμπολι, από τη στιγμή που οι Βερονέζοι είναι αρκετά φορμαρισμένοι.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής

Σαμπντόρια-Ιντερ 2-2
(6’, 35’ Ντιάνα – 31’ Καμπιάσο, 40’ Κόρντομπα)

Μίλαν-Γιουβέντους 3-1

(14’ Ζέεντορφ, 26’ Κακά, 45’ Πίρλο – 76’ Τρεζεγκέ)

Κιέβο-Εμπολι 2-2
(4’ Σεμιόλι, 62’ Πελισιέρ – 8’ Ριγκανό, 53’ Ταβάνο)

Φιορεντίνα-Κάλιαρι 2-1
(53’ Τόνι, 82’ Γιόργκενσεν – 23’ Σουάζο)

Λέτσε-Μεσίνα 0-2
(80’, 83’ Ντ’ Αγκοστίνο)

Λιβόρνο-Πάρμα 2-0
(16’ Λουκαρέλι, 28’ Μορόνε)

Ρετζίνα-Λάτσιο 1-0
(77’ αυτ. Τζάουρι)

Ρόμα-Ασκολι 2-1
(39’ Πανούτσι, 91’ Μεσές – 83’ Ντομίτζι)

Τρεβίζο-Σιένα 0-1
(46’ Κιέζα)

Ουντινέζε-Παλέρμο 0-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK