9η αγωνιστική: ΠΑΣ(ας) στα Γιάννενα

Ο ΠΑΣ Γιάννενα ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της ένατης αγωνιστικής του Βόρειου Ομίλου της Γ΄Εθνική κατηγορίας ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Γιώργου Λαδιά επικράτησε 2-0 της Αναγέννησης Άρτας και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Αγροτικού Αστέρα με την Κοζάνη βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

9η αγωνιστική: ΠΑΣ(ας) στα Γιάννενα
Ο ΠΑΣ Γιάννενα ήταν ο μεγάλος κερδισμένος της ένατης αγωνιστικής του Βόρειου Ομίλου της Γ΄Εθνική κατηγορίας ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Γιώργου Λαδιά επικράτησε 2-0 της Αναγέννησης Άρτας και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Αγροτικού Αστέρα με την Κοζάνη βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση με την ομάδα της Άρτας και άνοιξε το σκορ μόλις στο δεύτερο λεπτό. Ο Τζάνης επιχείρησε την σέντρα και ο Καούνος με κεφαλιά νίκησε τον Τριανταφυλλίδη κάνοντας το 1-0. Οι ίδιοι παίκτες ήταν οι πρωταγωνιστές και στο δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων. Στο 42΄και πάλι ο Τζανής ήταν σε ρόλο δημιουργού και ο Καούνος και πάλι πέτυχε το 2-0 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα. Πλέον ο ΠΑΣ βρίσκεται στην πρώτη θέση με 23 βαθμούς έναντι 21 του Αγροτικού Αστέρα.

Η ομάδα του Ευόσμου φιλοξένησε την Κοζάνη και βρέθηκε πολύ μακριά από τον καλό της εαυτό τον οποίο παρουσίασε στις οχτώ πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στον αγώνα αλλά δεν φάνηκαν απειλητικοί προς την αντίπαλη εστία με αποτέλεσμα η Κοζάνη να φύγει από τον Εύοσμο με ένα σημαντικό βαθμό στις αποσκευές της.

Αποτελέσματα και σκόρερ:

Πιερικός – ΑΕ Γιάννενα 0-0

Δόξα Δράμας – Πολύκαστρο 4-0
(49΄Παχατουρίδης, 24΄Τρούπκος, 42΄Αγαθοκλέους, 69΄Μύγας)

Αναγέννηση Καρδίτσας – Λαμία 2-0
(9΄Κουρτεσιώτης, 36΄Δούκας)

ΠΑΕ Θράκη – Πτολεμαϊδα 1-0
(77΄Σταθάκης)

Αγροτικός Αστέρας – Κοζάνη 0-0

Πανθρακικός – Θερμαϊκός 2-1
(32΄Σοϊνοβιτς, 77΄Αντρέεφ – 82΄Δούμας)

Τρίκαλα – Καβάλα 2-0
(10΄Στάμου, 45΄Καλόγηρος)

ΠΑΣ Γιάννενα – Αναγέννηση Άρτας 2-0
(2΄, 42΄Καούνος)

Πλέον ο Αστέρας ισοβαθμεί με τον Πανθρακικό ο οποίος επικράτησε του Θερμαϊκού με 2-1. Οι παίκτες του Κώστα Βασιλακάκη άνοιξαν το σκορ στο 32΄με τον Στοϊνοβιτς, ενώ σιπλασίασαν τα τέρματα τους στο 77΄με άψογη εκτέλεση φάουλ του Αντρέεφ. Η αντίδραση του Θερμαϊκού ήρθε πέντε λεπτά αργότερα με τον Δούμα, αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο άλλο τέρμα προκειμένου να πάρει έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Πανθρακικό.

Στη Δράμα η Δόξα συνέχισε τις καλές εμφανίσεις της στα τελευταία παιχνίδια και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο. Οι «μαυραετοί» επικράτησαν με το επιβλητικό 4-0 του Πολυκάστρου δείχνοντας οτι συνέρχονται από την κακή αρχή που έκαναν στο πρωτάθλημα. Ο Παχατουρίδης στο 19΄άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ ο Τρούπκος πέντε λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Η Δόξα πήγε στα αποδυτήρια με διαφορά τριών γκολ, αφού στο 42΄ο Αγαθοκλέους έκανε το 3-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 69ο λεπτό ο Μύγας με πολύ ωραία προσπάθεια και σουτ.

Άλλαξαν κατόχους οι δύο τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Πλέον η Λαμία είναι η ουραγός μετά την ήττα της στην Καρδίτσα από την τοπική Αναγέννηση με 2-0. Οι γηπεδούχοι έδειξαν πως θέλουν πιο πολύ την νίκη και μόλις στο ένατο λεπτό ο Κουρτεσιώτης άνοιξε το σκορ, με τον Δούκα να διαμορφώνει το τελικό 2-0 στο 36'.

Την ανοδική τους πορεία συνέχισαν και τα Τρίκαλα δείχνοντας οτι η ήττα στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ ήταν απλώς μια παρένθεση. Η ομάδα του Γιώτη Τσαλουχίδη επικράτησε εντός έδρας της Καβάλας με 2-0. Στο 10ο λεπτό ο Στάμου και στο 45΄ο Καλόγηρος πέτυχαν τα γκολ της νίκης για την ομάδα τους η οποία με τους τρεις βαθμούς πήραν μια βαθειά βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας.

Δύσκολη νίκη για την ΠΑΕ Θράκη η οποία φιλoξένησε την Πτολεμαϊδα. Έπρεπε να περάσουν 77 λεπτά προκειμένου οι γηπεδούχοι να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα των φιλοξενούμενων για να πάρουν τη νίκη. Δράστης ο Σταθάκης ο οποίος κατάφερε να νικήσει για μοναδική φορά τον Μπερμπερίδη. Τέλος ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση του Πιερικού με την ΑΕ Γιάννενα. Και αν οι γηπεδούχοι δεν έχουν κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, οι φιλοεξνούμενοι θα πρέπει να προσέξουν στη συνέχεια καθώς ναι μεν πέρασαν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά τους χωρίζει μόλις ένας βαθμός και το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα μέχρι την ολοκλήρωση του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK