9η αγωνιστική: Πρώτη απώλεια για Χαρτς

9η αγωνιστική: Πρώτη απώλεια για Χαρτς

Χωρίς τον Τάκη Φύσσα, ο οποίος έμεινε εκτός 18αδας, αλλά με τον Ρούντολφ Σκάτσελ στην ενδεκάδα της, η Χαρτς έχασε τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα, μένοντας στην ισοπαλία 2-2 στον αγώνα με την Φόλκερκ. Οι "καρδιές" παραμένουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς, με την Σέλτικ να πλησιάζει. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 (Ντάφι 27' και Πρέσλει αυτογκόλ 68'), ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν, παρά το γεγονός πως έπαιζαν με 10 παίκτες (αποβολή Γκόρντον στο 25') με δυο γκολ του Πρέσλει στο 72' και 90'.

Χαρτς: Γκόρντον, ΜακΆλιστερ, Νίλσον, Πρέσλει, Γουέμπστερ, Μπρεγιέ (38' Γουάλας), Καματζόλα (77' Τσεσνάουσκις), Χάρτλι, Σκάτσελ, Γιανκάουσκας, Ποσπισίλ (26' Μπανκς)

Με τον Σωτήρη Κυργιάκο στην βασική ενδεκάδα της η Ρέιντζερς πήρε μια σημαντική εντός έδρας νίκη για την συνέχεια επί της Ντανφέρμλιν με 5-1. Οι «τζερς» πήραν το προβάδισμα από νωρίς με τον Μπούφελ στο 15’ και διπλασίασαν τα τέρματα τους με τον Πρσο στο 38’. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 52’ με τον Χαντ, όμως, τα γκολ των Νιέτο (72’), Λόβενκραντς (75’) και Μουρ (87’) έδωσαν μια εύκολη νίκη στην Ρέιντζερς.

Η σύνθεση της Ρέιντζερς:Βάτερεους, Μπερνάρ, Κυργιάκος, Ρίκσεν, Ροντριγκέζ, Μπούφελ, Μπουρκ (Μακόρμακ), Φέργκιουσον, Μάρεϊ, Λόβενκραντς, Πρσο

Ένα ευχάριστο απόγευμα πέρασε στην έδρα της ουραγού Λίβινγκστον η Σέλτικ. Η ομάδα του Γκόρντον Στράχαν αποδίδοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο πήρε μια σπουδαία νίκη με 5-0, παραμένοντας έτσι στην δεύτερη θέση. Τα γκολ των Κελτών πέτυχαν οι ΜακΜάνους (36’), Μαλόνι (45’), Ζουράφκσι (51’), Σάτον (62’) και Μπίτι (72’).


Tα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής:

Ρέιντζερς-Ντανφέρμλιν 5-1

Λίβινγκστον-Σέλτικ 0-5
Αμπερντίν-Μάδεργουελ 2-2
Νταντί Γιουνάιτεντ-Κιλμάρνοκ 0-0

Φόλκερκ-Χαρτς 2-2
Χιμπέρνιαν-Ινβερνές 1-2




News 24/7

24MEDIA NETWORK