Μίλαν: Αχαριστία ή απλά business

Το πρόσωπο που αποτέλεσε σημαία της Μίλαν και εκείνο που την αναγέννησε από την μετριότητα.

Μίλαν: Αχαριστία ή απλά business

Η Μίλαν για αρκετά χρόνια αδυνατούσε να πρωταγωνιστεί στην Ιταλία και στην Ευρώπη, θυμίζοντας ελάχιστα τις παλιές χρυσές δόξες της. Την στιγμή που αυτή η παραγκώνιση της ομάδας από οποιαδήποτε σοβαρή προοπτική για πρωταθλητισμό απειλούσε να γίνει συνήθεια, ο Πάολο Μαλντίνι βγήκε μπροστά.

Επί των ημερών του ως τεχνικός διευθυντής των "Ροσονέροι" άρχισαν σταδιακά να ανεβαίνουν τα σκαλοπάτια προς την κορυφή, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2021.

Ο Πάολο Μαλντίνι είναι υπεύθυνος για την περιόριση ακριβών μεταγραφών και συμβολαίων που δεν απέδωσαν και δημιουργούσαν χρέη, έκανε πετυχημένες μεταγραφές όπως αυτές των Μπενάκερ, Λεάο, Τέο Ερνάντεζ και Κεϊσί, ενώ ακόμα πέρασε την νοοτροπία του νικητή στην ομάδα.

Παρόλα αυτά, οι μερικές μεταγραφές που εν τέλει δεν "βγήκαν" το 2022 καθώς και οι μεγάλες διαφορές με τους ιδιοκτήτες της Μίλαν σε πολλά θέματα θα ήταν οι λόγοι της απομάκρυνσής του. Μια απόφαση που ωστόσο δεν φαίνεται εκ των υστέρων να έχει "περπατήσει" με τα συμπεράσματα να ποικίλουν.

Με τα κατορθώματα του ο Μαλντίνι έχει χτίσει ένα καλό βιογραφικό και ψάχνει την επόμενη πρόκληση στην καριέρα του, με τον Ντάνιελ Ράντκλιφ να έχει ακουστεί πως ενδιαφέρεται να τον προσλάβει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως όλα τα πράγματα στην ζωή, ο χρόνος θα είναι ο απόλυτος κριτής...

News 24/7

24MEDIA NETWORK