ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αδαμίδης: “Σαμποτάζ εκ των έσω”

"Αυτά τα πράγματα είναι ανεπίτρεπτα. Όσα έγιναν αποτελούν ντροπή για την ιστορία της ΑΕΚ. Η ομάδα μας δέχεται σαμποτάζ εκ των έσω" . Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Σταύρου Αδαμίδη λίγο μετά την άνανδρη επίθεση στον Ντούσαν Μπάγεβιτς από μερίδα ανεγκέφαλων οπαδών της ΑΕΚ.

Αδαμίδης: “Σαμποτάζ εκ των έσω”
“Η διοίκηση στηρίζει τον Μπάγεβιτς. Καλούμε τον κόσμο της ΑΕΚ να μας βοηθήσει να διώξουμε αυτούς που δημιουργούν πρόβλημα στην ομάδα” , συμπλήρωσε ο πρόεδρος της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ, σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό “Novaσπορ FM”.

Όσο για το αν τίθεται θέμα παραίτησης του από την Ένωση, ο κ.Αδαμίδης ήταν ξεκάθαρος: “Δεν πρόκειται να τον αφήσουμε να το σκεφτεί. Δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στο εκατομμύριο να αποχωρήσει ο προπονητής. Όλοι είμαστε απογοητευμένοι. Αυτά τα γεγονότα μας πεισμώνουν. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να βρούμε αυτά τα άτομα και να τα παραδώσουμε στη διάθεση της δικαιοσύνης. Είμαστε πραγματικά αποφασισμένοι!”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK