"Αδειασε" τον Μπαργκάν ο Γκρανέρο

Αφού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την άνετη νίκη επί του ΟΦΗ, ο Χοσέ Γκρανέρο ήταν σαφής σε ότι αφορά τον Μπαρκάν: δεν είχε εντολή να εκτελέσει το πέναλτι στο οποίο αστόχησε.

"Αδειασε" τον Μπαργκάν ο Γκρανέρο
INTIME SPORTS

Αναλυτικά τόνισε: «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς καθώς πιστεύαμε ότι αν παίρναμε τη νίκη θα φαινόταν όλη η καλή δουλειά που γίνεται μέσα στον μήνα. Δώσαμε πολλά ματς το τελευταίο διάστημα, κάποιοι παίκτες μας είναι κουρασμένοι, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Είμαστε χαρούμε και ικανοποιημένοι από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Η εξέλιξη του ματς μας βοήθησε να δώσουμε χρόνο και σε παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ, αλλά και να ξεκουράσουμε κάποιους άλλους».

Είναι αλήθεια ότι στα τελευταία παιχνίδια δεχόμαστε εύκολα γκολ. Πιστεύω πως έχουμε χάσει την συγκέντρωσή μας αν και δουλέψαμε πολύ πάνω στο συγκεκριμένο κομμάτι. Ήταν το μοναδικό μελανό σημείο στο σημερινό ματς

Ο Μπαρκάν δεν είχε εντολή να χτυπήσει το δεύτερο πέναλτι και του έγινε παρατήρηση στα αποδυτήρια. Τα πέναλτι τα χτυπάει πάντα ο Μπεν. Ίσως όμως ο Μπαργκάν να ένοιωθε σίγουρος και να θέλησε να το εκτελέσει για να σκοράρει. Σήμερα δούλεψε καλά αλλά του έλειψε το γκολ».

News 24/7

24MEDIA NETWORK