Άδειασε... τους συμπαίκτες του ο Ραμπιό

Εμφανώς δυσαρεστημένος από την... βαριά ήττα της ομάδας του, παρουσιάστηκε ο διεθνής Γάλλος μέσος των ''πρωτευουσιάνων'', Αντριέν Ραμπιό, ο οποίος μάλιστα, με δηλώσεις του, δεν δίστασε να ''φορτώσει' τις ευθύνες στους συμπαίκτες του.

PSG's Adrien Rabiot celebrates after scoring the opening goal during a Champions League Round of 16 first leg soccer match between Real Madrid and Paris Saint Germain at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Wednesday, Feb. 14, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
Rabiot AP IMAGES

Κάθε αρνητικό αποτέλεσμα, φέρνει προβληματισμό, και ο προβληματισμός, ως επακόλουθο,πολλές φορές δημιουργεί γκρίνια.

Μετά την συντριπτική ήττα της Παρί Σεν Ζερμέν από την Ρεάλ Μαδρίτης με σκορ 3 -1, για την φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, ο 22χρονος μέσος των Γάλλων, Αντριέν Ραμπιό, καταφέρθηκε με καυστικό τρόπο εις βάρος της απόδοσης και του ''μετάλλου' της ομάδας του λέγοντας:

''Είμαι πολύ απογοητευμένος, ξεκινήσαμε παραγωγικά τον αγώνα ωστόσο λόγω των λαθών μας καταρρεύσαμε. Αφήσαμε τον αγώνα να ''ξεγλιστρήσει'' μέσα από τα χέρια μας'', για να προσθέσει:

' 'Είναι βολικό να κερδίζουμε αγώνες όπως αυτούς με την Ντιζόν, με μεγάλα σκορ, σε αγώνες όμως σαν και αυτόν (σ.σ με την Ρεάλ Μαδρίτης), πρέπει να δείχνεις την αξία σου, ώστε να σε υπολογίζουν οι υπόλοιποι".

Οι ισχυρισμοί αυτοί του Ραμπιό, έρχονται σε αντίφαση με τα λεγόμενα του Σαουδάραβα προέδρου των ''Παριζιάνων'', Νάσσερ Αλ-Κελαϊφί, ο οποίος χρησιμοποίησε ως άλλοθι την διαιτησία.

News 24/7

24MEDIA NETWORK