"Άδειασμα" από Κωφίδη

Για πρώτη φορά από την ημέρα που εμφανίστηκε στον Ηρακλή ο Δημήτρης Χούλης, δέχτηκε αιχμές από το Σάββα Κωφίδη. Αυτό έγινε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής του Ηρακλή την Παρασκευή (21/10).

"Άδειασμα" από Κωφίδη

Για πρώτη φορά από την ημέρα που εμφανίστηκε στον Ηρακλή ο Δημήτρης Χούλης, δέχτηκε αιχμές από το Σάββα Κωφίδη. Αυτό έγινε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο προπονητής του Ηρακλή την Παρασκευή (21/10).

"Πήρα κάποιες διαβεβαιώσεις, αλλά τώρα είμαι εκτεθειμένος στους παίκτες. Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Υπήρχαν διαβεβαιώσεις το καλοκαίρι αλλά δεν τηρήθηκαν. Ίσως να έχουμε νέα συνάντηση με τον κ. Χούλη" , δήλωσε ο Κωφίδης και πρόσθεσε σχετικά με το διοικητικό πρόβλημα:
"Είναι ένα ψυχοφθόρο πρόβλημα για την ομάδα και κυρίως για τους ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι που πρέπει να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες. Η κατάσταση πλέον δεν διαφέρει πολύ από την περσινή. Απλά το πρόβλημα μετατοπίστηκε. Βρισκόμαστε εκεί από όπου ξεκινήσαμε. Υπάρχει πρόβλημα, το γνωρίζετε και δεν πρόκειται να το κρύψουμε" .

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι και το προσεχές παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ο προπονητής του Ηρακλή είπε: "Το παιχνίδι αυτό δεν διαφέρει από τα υπόλοιπα. Απέκτησε ενδιαφέρον γιατί ο Ηρακλής βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. Σίγουρα δεν είμαι ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας μας αλλά υπάρχει ποιότητα.
Όταν ξεκινήσαμε είχαμε σαν στόχο τη δημιουργία της ομάδας από την αρχή και να καταφέρουμε να κάνει βήματα προόδου. Αν έβγαιναν όλα αυτά που κάνουμε στην προπόνηση δεν θα είχαμε τέτοια αποτελέσματα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν δείχνει πάθος. Είχα πει στους παίκτες μου ότι το να είσαι νικητής δεν είναι τόσο σημαντικό όσο το να μην έχεις το φόβο της ήττας. Αυτό υπάρχει στην ομάδα και πρέπει να το διορθώσουμε
».

Ερωτηματικά προκάλεσε το γεγονός ότι ο Μπαρκ Σεγκιρί φόρεσε στο τελευταίο παιχνίδι το περιβραχιόνιο του Ηρακλή, έστω και αν δεν είναι μεταξύ των αρχηγών που ορίστηκαν το καλοκαίρι. Ο Κωφίδης απάντησε και σε αυτό: "Αρχηγός μπορεί να γίνει ο καθένας. Αρχηγός στον Ηρακλή δεν είναι αυτός που απλά φορά το περιβραχιόνιο αλλά αυτός που με την αγωνιστική του συμπεριφορά δίνει ώθηση στους υπόλοιπους".

Χούλης: «Συνεχίζω»

Παρά τα όσα ακούγονται γύρω από το όνομά του, ο Δημήτρης Χούλης δεν κάνει πίσω. Αυτό τουλάχιστον τόνισε με δηλώσεις τους το "Αθλητικό Metropolis": "Μπορώ να συνεχίσω. Υπάρχει η οικονομική δυνατότητα. Ο Γ.Σ. το έχει καταλάβει. Θα προχωρήσουμε σε νέο αίτημα προς την ΕΕΑ για τις μετοχές. Το ιδιοκτησιακό αποτελεί μεγάλο πρόβλημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτό το λόγο προβάλλουν υποψήφιοι χορηγοί", είπε μεταξύ άλλων ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, που θα έχει συνάντηση με τους οργανωμένους φιλάθλους της ομάδας το Σάββατο.

Απών ο Σεγκιρί

Στην τελευταία προπόνηση πριν από τον αγώνα με τον Ατρόμητο, ο Σεγκιρί δεν έλαβε μέρος λόγω τραυματισμού και υπολογίζεται ότι θα απουσιάσει περίπου για ένα μήνα. Ο Δρούγας εγκατέλειψε την προπόνηση με ενοχλήσεις στον προσαγωγό και ο Ερέρα ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας και δεν προπονήθηκε για προληπτικούς λόγους. Τέθηκε πάντως στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

*** Πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ατρόμητο, η ΠΑΕ Ηρακλής θα τιμήσει τον ποδοσφαιριστή της, Παναγιώτη Λαγό και τον πατέρα του, Θεόφιλο Λαγό, για τη - γνωστή από τα ΜΜΕ - κίνηση του παίκτη (ανεύρεση και παράδοση πορτοφολιού φίλου της Εθνικής Ελπίδων) στο περιθώριο αναμέτρησης στο εξωτερικό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, στο οποίο μετέχει.

News 24/7

24MEDIA NETWORK