Αδειάζει από διεθνείς η Παιανία

Αδειάζει από διεθνείς η Παιανία
Ο Παναθηναϊκός κατάφερε το περασμένο Σάββατο να πετύχει την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα και την τρίτη σε επίσημο παιχνίδι (Πανιώνιος, Βέρντερ Βρέμης). Το προαναφερθέν, όπως είναι λογικό, έφερε χαμόγελα στην Παιανία αλλά καιρός και λόγος για εφησυχασμό δεν υπάρχουν, δεδομένης της δύσκολης συνέχειας.

Δεδομένου ότι το δεκαήμερο που έρχεται είναι αφιερωμένο στις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η τελευταία διακοπή πριν από αυτή των μπαράζ, ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι καλείται να... ξορκίσει έναν από τους δαίμονές του. Έχει παραδεχτεί κατά καιρούς πως από τη στιγμή που γίνεται προσπάθεια ώστε η ομάδα να αποκτήσει σταδιακά στέρεα θεμέλια, οι διακοπές δεν βοηθούν, αφού πλήθος παικτών εγκαταλείπει τις προπονήσεις, κάτι που θα γίνει και τις προσεχείς ημέρες.

Με την εθνική Ελλάδος των ανδρών έχουν υποχρεώσεις οι Βύντρα, Γκούμας, Γκέκας, Μάντζιος, Παπαδόπουλος, ενώ οι Λεοντίου Τζιόλης και Δάρλας και με τις Ελπίδες. Ο Άντονι Σέριτς είναι στην επιλογή της Κροατίας και ο Μίκαελ Νίλσον σε αυτή της Σουηδίας (ο Λαρς Λάγκερμπακ τον εμπιστεύεται και πάλι από τη στιγμή που ξεπέρασε τον τραυματισμό του). Οι Σάντορ Τόργκελε και Νασίφ Μόρις είναι βασικά στελέχη της Ουγγαρίας και της Νοτίου Αφρικής αντίστοιχα.

Συνέπεια των προηγουμένων είναι η απουσία των προαναφερθέντων από τις περισσότερες προπονήσεις εν όψει Ακράτητου (Σάββατο). Αναμένονται στις προπονήσεις τη Πέμπτη αλλά μοναδική φορά που θα καταφέρουν να γυμναστούν κανονικά είναι αυτή της Παρασκευής, δίχως βέβαια να παρακάμπτεται το απευκταίο ενδεχόμενο των απωλειών από τραυματισμούς. Εξάλλου, αν το ματς με τον Ακράτητο είναι (θεωρητικά) "χαμηλής επικινδυνότητας", δεν συμβαίνει το ίδιο και με αυτό απέναντι στη Μπαρτσελόνα, τρεις ημέρες αργότερα (18/10, 21:45).

News 24/7

24MEDIA NETWORK