"Αδειάζει" το ΔΣ της Λίγκας ο Πουρτουλίδης

"Έχω εξοφληθεί" διαμηνύει ο Νίκος Πορτουλίδης με επιστολή του στη Super League και ζητά να κληθεί προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

"Αδειάζει" το ΔΣ της Λίγκας ο Πουρτουλίδης

Σύμμαχο τον ποδοσφαιριστή για τον οποίο προέκυψε το ζήτημα που έφερε το "-3" στο ΔΣ της Super League την Τετάρτη, φαίνεται πως βρήκε ο Ηρακλής. Συγκεκριμένα ο Νίκος Πουρτουλίδης με επιστολή του στη Λίγκα, υποστηρίζει ότι έχει εξοφληθεί... κανονικά και με το νόμο!

Αναλυτικά η επιστολή του πρώην αρχηγού του Ηρακλή προς τα μέλη της Λίγκας:

Π Ρ Ο Σ : Την Super League ΕΛΛΑΔΑ

Θ Ε Μ Α: Ενημέρωση

Κύριοι

Σας γνωρίζω ότι:

1.-Για τις αξιώσεις μου [κεφάλαιο, τόκοι, δικαστικές δαπάνες] κατά της Π.Α.Ε. ΗΡΑΚΛΗΣ εκ της υπ’ αριθμ. 350/2016 αποφάσεως της Α΄ ΕΕΟΔ – ΕΠΟ εξοφλήθηκα ολοσχερώς.

2.-Την 31.1.2017 χορήγησα στην Π.Α.Ε. απόδειξη ολοσχερούς εξόφλησης με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής μου σε Αστυνομικό Τμήμα.

3.-Η εξόφληση έγινε με μετρητά και αξιόγραφα.

4.-Οι νομικοί παραστάτες μου με βεβαίωσαν με τον πιο απόλυτο τρόπο ότι είναι σύννομος ο τρόπος εξόφλησής μου.

5.-Με την παραλαβή των μετρητών και των αξιογράφων, που δέχθηκα χωρίς καμία επιφύλαξη, συμφωνήθηκε μεταξύ εμού και της Π.Α.Ε. οριστική απόσβεση κάθε ενοχής, εκ της υπ’ αριθμ. 350/2016

αποφάσεως της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. – Ε.Π.Ο. αφού αυτή ήταν και είναι η μόνη και αληθής βούληση, η δική μου και της Π.Α.Ε. κατά την έννοια των διατάξεων του άρθρου 419ΑΚ σε συνδυασμό με το άρθρο 416ΑΚ.

Τα οποία άρθρα, όπως με βεβαιώνουν οι νομικοί παραστάτες μου εξακολουθούν να ισχύουν.

Παράλληλα, με την από 31.01.2017 απόδειξη εξόφλησης που χορήγησα προς την Π.Α.Ε. και υποβλήθηκε προς εσάς και δεδομένης της εξόφλησής μου , παραιτήθηκα της επιβολής οποιασδήποτε πειθαρχικής ποινής κατά της Π.Α.Ε. σύμφωνα με τον Κ.Ι.Μ. /Ε.Π.Ο., την οποία δεν επιθυμούσα τότε και δεν επιθυμώ ούτε σήμερα καθώς δεν έχω προβεί σε καμία τέτοια ενέργεια.

6.-Παρακαλώ ιδιαιτέρως όπως κλητευθώ και παρασταθώ ενώπιόν Σας στο Συμβούλιο στο οποίο θα συζητηθεί το θέμα μου.

Με εκτίμηση

Νικόλαος Πουρτουλίδης

24MEDIA NETWORK