"Αδιαφορία" Ράμος για Σαλάχ

Τι κι αν ο Σαλάχ κάνει πράγματα και θαύματα εφέτος; Ο Σέρχιο Ράμος δεν μοιάζει να συγκινείται ιδιαίτερα και τον χαρακτηρίζει, μεταξύ άλλων, "έναν ακόμη καλό ποδοσφαιριστή". Τι άλλα είπε, όμως, για τον "Φαραώ" ενόψει του τελικού με την Λίβερπουλ;

"Αδιαφορία" Ράμος για Σαλάχ
AP

Ο τελικός του Champions League μπορεί να είναι προγραμματισμένος για τις 26 Μαΐου, ωστόσο το ντέρμπι Λίβερπουλ - Ρεάλ φαίνεται να ξεκίνησε πολύ νωρίτερα. Τι εννοούμε;

Ο αρχηγός της "βασίλισσας", Σέρχιο Ράμος, παραχώρησε συνέντευξη σε βρετανικό Μέσο, εκφράζοντας μεν τον θαυμασμό του για τους "ρεντς", τόνισε, μεταξύ άλλων δε, ότι στο πρόσωπο του Σαλάχ δεν βλέπει παρά έναν -ακόμη- καλό ποδοσφαιριστή.

Τι κι αν ο "Φαραώ" τρέχει εφέτος ένα σερί 43 γκολ έχοντας ψηφιστεί, παράλληλα καλύτερος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ; Ο Ισπανός αδιαφορεί. "Όλοι έχουμε δει τι μπορεί να κάνει ο Σαλάχ, αλλά (στον τελικό) θα είναι απλώς ένας από τους 11 παίκτες της Λίβερπουλ", ισχυρίστηκε αρχικά ο 32χρονος αμυντικός, και συνέχισε λέγοντας:

" Στην καριέρα μου έχω αντιμετωπίσει τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου, πολλοί εκ των οποίων συμπεριλαμβάνονται στους καλύτερους όλων των εποχών.

Για μένα, δεν υπάρχει ποτέ φόβος. Σεβασμός ναι, ποτέ, όμως, φόβος. Δεν θέλουμε να είμαστε αλαζόνες, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση. Είναι στο DNA της Ρεάλ να κερδίζει το τρόπαιο του Champions League".

News 24/7

24MEDIA NETWORK