Αδιάβαστοι Τρικάλης, Τσαχειλίδης

"Καμπάνα" στους κ.κ. Τρικάλη (ΠΑΟ-Ιωνικός) και Τσαχειλίδη (ΑΕΚ-Ξάνθη), έριξε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Όπως αποφασίστηκε, ο πρώτος βγαίνει από τους πίνακες, ενώ ο "άρχοντας" της αναμέτρησης του "Νίκος Γκούμας", θα μείνει εκτός δράσης για 20 ημέρες. Ο Τρικαλινός ρέφερι, βαθμολογήθηκε με πέντε, ενώ ο Πειραιώτης με έξι

Αδιάβαστοι Τρικάλης, Τσαχειλίδης
Τις κακές διαιτησίες τους θα πληρώσουν οι Τρικάλης και Τσαχειλίδης, διατητές των αναμετρήσεων ΠΑΟ-Ιωνικός και ΑΕΚ-Ξάνθη αντίστοιχα. Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, αποφάσισε τα ακόλουθα:

Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, η ΚΕΔ/ΕΠΟ αποφάσισε να θέσει εκτός πινάκων διαιτητών τον Χρ. Τρικάλη (ΣΔΠ Τρικάλων), διαιτητή του αγώνα Παναθηναϊκός – Ιωνικός, καθώς επίσης να επιβάλει ποινή είκοσι (20) ημερών στο διαιτητή του αγώνα ΑΕΚ – SKODA Ξάνθη, Ι. Τσαχειλίδη (ΣΔΠ Πειραιά). Έναρξη ποινής: 17.02.2003.

Εξάλλου, το πειθαρχικό όργανο της ΚΕΔ/ΕΠΟ, αφού εξέτασε τις εκθέσεις παρατηρητών διαιτησίας, παρέπεμψε στην πειθαρχική επιτροπή το διαιτητή του αγώνα Κέρκυρα – Φωστήρας, Γ. Μποροβήλο (ΣΔΠ Αρκαδίας). Ημερομηνία παραπομπής: 17.02.2003.

Ο διαιτητής Χρ. Τρικάλης, που επρόκειτο να διευθύνει τον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας,Αρης – Εθνικός Αστέρας της 19.02.2003, αντικαταστάθηκε από τον Δ. Τακίδη (ΣΔΠ Κιλκίς).





News 24/7

24MEDIA NETWORK