ΑΕΚ: Αναμονή

ΑΕΚ: Αναμονή

Στην… πρίζα βρίσκονται τις τελευταίες ώρες ο Ντέμης Νικολαΐδης αλλά και όλος ο κόσμος της ΑΕΚ. Αιτία είναι η νέα βελτιωμένη πρόταση που έχει κάνει ο «Ντεμίνιο» και που φαίνεται ότι η ENIC δεν αποκλείεται να κάνει αποδεκτή. Ωστόσο κανένας δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για το πώς θα τελειώσει αυτή η ιστορία, αφού οι Άγγλοι είναι τελείως απρόβλεπτοι.

Οι διαπραγματεύσεις οι οποίες ξεκίνησαν τα ξημερώματα της Τρίτης συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό το τελευταίο 24ώρο, και δεν αποκλείεται ακόμα και τις πρώτες πρωινές ώρες να υπάρξουν ανακοινώσεις είτε από την πλευρά του Έλληνα διεθνή επιθετικού (κάτι το οποίο είναι και το πιο πιθανό), είτε από την πλευρά της αγγλικής εταιρείας.

Υπογράφτηκε ο εσωτερικός κανονισμός

Μετά από «μαραθώνιο» διαπραγματεύσεων υπογράφτηκε χθες ο εσωτερικός κανονισμός ο οποίος ήταν στο… τραπέζι από τις αρχές της σεζόν! «Κερδισμένη» της όλης υπόθεσης είναι η διοίκηση (!!!) η οποία θα «ξηλωθεί» μόνο αν οι «κιτρινόμαυροι» προκριθούν στους ομίλους του Champions League της επόμενης σεζόν! Σε αυτή την περίπτωση (αν δηλαδή η ΑΕΚ τερματίσει στην 3η «προνομιούχο» θέση θα καταβάλλει στους παίκτες περίπου 600.000 €. Στην περίπτωση που Η «Ένωση» απλά βγει στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ δεν προβλέπεται πριμ.

Για να καταλάβετε το πόσο χαμένοι βγήκαν οι παίκτες από τη συμφωνία σας λέμε ότι το ποσό που θα έπαιρναν στην περίπτωση της κατάκτησης του τίτλο ανερχόταν στα 4 εκατομμύρια €! Οφείλουμε πάντως να πούμε ότι σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό κάθε «παραβάτης» (ωραρίου, ή πειθαρχίας) θα τιμωρείται με «βαριά» πρόστιμα.

*** Δύο επιστολές έφυγαν χθες από την Αθήνα με προορισμό το Λονδίνο και πιο συγκεκριμένα τα γραφεία της ENIC. Η μία έφερε την υπογραφή «78 μέλη της ερασιτεχνικής ΑΕΚ» και η άλλη «21 φίλων» (Original).

*** Με τους… γνωστούς απόντες συνεχίστηκε σε πολύ δυνατούς ρυθμούς η προετοιμασία των –διαθέσιμων «κιτρινόμαυρων»- ενόψει του αγώνα με τη Χαλκηδόνα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK