ΑΕΚ: Χυλόπιτα ο Ντέμης αλλά... επιστρέφει

"Οχι" στην πρόταση του Ντέμη Νικολαΐδη για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΑΕΚ είπε, όπως όλα δείχνουν, η ENIC. Η αγγλική εταιρία δεν έκανε δεκτούς του όρους της προσφοράς του επιθετικού της Ατλέτικο και το θέμα προς το παρόν παγώνει. Δυναμική ... οικονομική επιστροφή ετοιμάζει η πλευρά του "Ντεμίνιο". Χωρίς τους διεθνείς η προπόνηση.

ΑΕΚ: Χυλόπιτα ο Ντέμης αλλά... επιστρέφει
"Πόρτα" όπως είχε διαφανεί έφαγε σύμφωνα με πληροφορίες ο Ντέμης Νικολαΐδης από την ENIC. Η αγγλική εταιρία φέρεται να απάντησε αρνητικά στον υποψήφιο αγοραστή της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ, και οι αιτίες είναι αρκετές.

Πρώτα από όλα το πολύ χαμηλό ποσό που δίνει η "κίνηση Νικολαΐδη" ως προκαταβολή για το πακέτο των μετοχών. Κατά δεύτερο λόγο (εξίσου σημαντικό) η αποπληρωμή που έχει προτείνει ο Έλληνας επιθετικός δεν είναι καθόλου συμφέρουσα για την εταιρία η οποία προσπαθεί έστω και την τελευταία στιγμή να βγάλει κάτι από τη συμφωνία. Επίσημη ανακοίνωση τουλάχιστον προς το παρόν δεν έχει βγει από καμία από τις δύο πλευρές. Το σίγουρο πάντως είναι ότι ειδικά την ανακοίνωση του "Ντεμίνιο" την περιμένουν όλοι με ιδιαίτερη αγωνία αφού από αυτή μπορεί να υπάρξουν αποκαλύψεις.

Αξίζει ωστόσο να αναφέρουμε ότι υπάρχουν κάποιες πληροφορίες οι οποίες υποστηρίζουν ότι η πλευρά Νικολαΐδη δεν πρόκειται να το βάλει κάτω και πως εντός των προσεχών ημερών –ίσως και αύριο- ενδέχεται να κάνει νέα βελτιωμένη πρόταση στους Άγγλους προκειμένου να "απελευθερώσει" την ΑΕΚ από το βραχνά τους!

Αυτό βέβαια που δεν έχουμε μάθει ακόμα είναι αν η πρόταση θα αφορά και πάλι το πακέτο των μετοχών, ή αν ο Ντέμης θα επιδιώξει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του αναλαμβάνοντας τουλάχιστον για την αρχή το μάνατζμεντ της ΠΑΕ.

*** Χωρίς την παρουσία των διεθνών και με τον Βασίλη Μπορμπόκη να ακολουθεί πιο ελαφρύ πρόγραμμα ξεκίνησε τη Δευτέρα η προετοιμασία των "κιτρινόμαυρων" ενόψει του ματς με τη Χαλκηδόνα στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής

News 24/7

24MEDIA NETWORK