ΑΕΚ: Final countdown

Αντίστροφα μετρούν πλέον στην ΑΕΚ καθώς όλα δείχνουν πως η Δευτέρα είναι μία πολύ σημαντική μέρα για την Ενωσηαφού αναμένεται να κλείσει, θετικά η αρνητικά η υπόθεση της μεταβίβασης των μετοχών στο Ντέμη Νικολαϊδη. "Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα", σχολίασε ο Γιάννης Γρανίτσας αναφερόμενος στο φλέγον θέμα που απασχολεί όλους τους φίλους της ομάδας

ΑΕΚ: Final countdown
Η αντίστροφη μέτρηση έχει πλέον ξεκινήσει. Σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα αύριο είναι η μέρα της κρίσης! Η Μεγάλη Δευτέρα της ΑΕΚ και του Ντέμη Νικολαΐδη. Βέβαια οι πληροφορίες που υπάρχουν δεν δίνουν πολλές πιθανότητες στον άνθρωπο που μαγεύει τους πάντες στην Ισπανία με την απόδοσή του αλλά κυρίως τα γκολ του για να πάρει στα χέρια του το πακέτο των μετοχών της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.
Το μεγαλύτερο «αγκάθι» στον «αρραβώνα» ανάμεσα στον «Ντεμίνιο» και την ENIC δεν είναι άλλο από την προκαταβολή. Η «κίνηση Νικολαΐδη» δεν είναι διατεθειμένη να... ξεπαραδιαστεί προκειμένου να πάρουν στα χέρια τους το πακέτο των μετοχών. Προτιμούν το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων να το «ρίξουν» στην ομάδα. Όμως οι Άγγλοι δεν ενδιαφέρονται για την ομάδα αλλά για την τσέπη τους.
Αν και η πλευρά Νικολαΐδη έχει τονίσει επανειλημμένα πως δεν ενδιαφέρεται για το μάνατζμεντ το σενάριο αυτό «παίζει». Όμως και σε αυτή την περίπτωση τα ευρώ δεν φτάνουν…

Γρανίτσας: «Στην τελική φάση το γήπεδο»

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Γιάννης Γρανίτσας μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό SuperΣΠΟΡ FM αναφέρθηκε και στα δύο θέματα που «καίνε» τους φίλους του «δικεφάλου».
Αρχικά έκανε λόγο για τις προσπάθειες του Ντέμη Νικολαΐδη να αναλάβει τα ηνία των «κιτρινόμαυρων»: «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Είναι πολύ σημαντικό να βρεθεί ο νέος ιδιοκτήτης. Η αναβολή της λήψης απόφασης από πλευράς ENIC για τη Δευτέρα μπορεί να είναι για καλό. Θεωρώ ότι υπάρχει για πρώτη φορά ουσιαστική πρόταση γι' αυτό πρέπει να βρεθεί άμεση λύση. Είναι καλύτερο να δοθεί η ΑΕΚ καθώς η αγγλική εταιρία δεν δείχνει κανένα ενδιαφέρον για την ομάδα. Δεν είναι μόνο τα χρέη προς το Δημόσιο, μείζον θέμα αλλά και οι υποχρεώσεις προς τρίτους και τους ποδοσφαιριστές».
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο γηπεδικό υπογραμμίζοντας και πάλι ότι βρίσκεται στην τελική ευθεία: «Βρίσκεται σε τελική φάση η κοστολόγηση του έργου. Η κατασκευαστική εταιρία θέλει την κοστολόγηση για να προχωρήσει. Το χρονοδιάγραμμα του έργου βρίσκεται στην τελική μορφή του. Από την στιγμή που το γήπεδο δεν συγκαταλέγεται στα Ολυμπιακά έργα δεν έχει χαθεί χρόνος. Πιστεύω ότι το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενη εβδομάδας θα έχει λυθεί το γηπεδικό και θα ξεκινήσουν τα έργα».

*** Την Παρασκευή η ΑΕΚ πρέπει να καταθέσει περίπου 400.000 € για ληξιπρόθεσμες οφειλές. Στην «Γ' Σεπτεμβρίου 144» λένε πως δεν ανησυχούν αλλά αν τα χρήματα δεν κατατεθούν η ΦΙΦΑ θα αρχίσει να «κόβει» βαθμούς...

*** Ρεπό είχαν την Κυριακή οι παίκτες της ΑΕΚ που από τη Δευτέρα αναμένεται να επιστρέψουν στις «υποχρεώσεις» τους.



News 24/7

24MEDIA NETWORK