ΑΕΚ και Μαρίνος... φώναξαν για μεταγραφές!

Η ΑΕΚ ηττήθηκε 1-0 από την Μιέτς Λεγκνίκα στο πρώτο φιλικό της χρονιάς με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να δηλώνει ικανοποιημένος από την ποιότητα και την προσπάθεια των παικτών, επισημαίνοντας βέβαια ότι υπάρχουν πράγματα που χρήζουν βελτίωσης. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην καθυστέρηση της απόκτησης του Έκι Πόνσε.

ΑΕΚ και Μαρίνος... φώναξαν για μεταγραφές!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης κόουτσαρε για πρώτη φορά την ΑΕΚ στη φιλική αναμέτρηση με την Μιέτς Λεγκνίκα επί πολωνικού εδάφους. Η πρωταθλήτρια ηττήθηκε με 1-0, παρουσιάζοντας δύο πρόσωπα στο ματς. Όπως δύο ήταν και οι ενδεκάδες που έριξε στη "μάχη" ο Εβρίτης τεχνικός.

Αυτή του πρώτου ημιχρόνου δεν έβγαλε πράγματα, ενώ αυτή του δευτέρου φόρτσαρε για να ισοφαρίσει...

Βέβαια, όπως δήλωσε και ο Ουζουνίδης μετά το τέλος της αναμέτρησης είναι νωρίς ακόμη για συμπεράσματα.

Από πλευράς ατομικού ταλέντου υπάρχουν δυνατότητες, αυτό που πρέπει να δουλευτεί είναι το ομαδικό κομμάτι, καθώς το σύνολο έχει κάνει ελάχιστες προπονήσεις στο κομμάτι της τακτικής για να μπορεί να βγάλει αυτοματισμούς.

Πλέον, ο Ουζουνίδης έχει μία πρώτη εικόνα για να μπορέσει ν' αρχίσει να "φτιάχνει" πράγματα.

Για να λειτουργήσουν, όμως, όλα σωστά ο νέος προπονητής της Ένωσης χρειάζεται και την απαραίτητη βοήθεια, γι' αυτό άλλωστε ρωτήθηκε για τις μεταγραφές και το θέμα του Πόνσε:

"Σίγουρα το καλύτερο θα ήταν να τους βρίσκαμε, αλλά δεν τους έχουμε βρει. Αν δεν βρω τον παίκτη που θέλω δεν πρόκειται να πάρουμε παίκτη. Πρέπει να πάρουμε παίκτη που να ταιριάζει στην ομάδα. Είναι μία δύσκολη μεταγραφική περίοδος.

Ήδη υπάρχουν συζητήσεις για έναν κεντρικό παίκτη και υπάρχουν συζητήσεις για σέντερ φορ. Θα ήθελα κι ένα εξτρέμ, αλλά δεν τον έχουμε βρει ακόμα. Υπάρχει η διαβεβαίωση από τη Ρόμα πως θα έρθει ο παίκτης, αλλά έχει καθυστερήσει αρκετά. Από εκεί και πέρα, δουλεύουμε με τα παιδιά που είναι εδώ. Θέλουν το χρόνο τους. Δείχνουν προσπάθεια και συγκέντρωση."

OI ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ:

ΑΕΚ: (Α’ ημίχρονο) Τσιντώτας, Γκάλο, Λόπες, Οικονόμου, Τσόσιτς, Σιμόες, Γιαννούτσος, Μάνταλος, Γιούσης (30’ Μπότος), Κλωναρίδης , Λιβάγια.

(Β’ ημιχρονο): Γιαννίκογλου, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Χουλτ, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Μοράν, Μπακασέτας, Αλμπάνης, Γιακουμάκης, Αϊντάρεβιτς.

ΜΙΕΤΖ ΛΕΓΚΝΙΚΑ: (Α’ ημίχρονο) Σαπέλα, Κουάμε, Μπάρτζακ, Μπόσιτς, Πέρες, Αουγκούστινιακ, Σαντάνα, Μαρκίτος, Ογιάμα, Λομποντζίνσκι, Κούνιτς.

(Β’ ημιχρονο): Σπαντέρντσκι. (Β’ ημίχρονο):Σπαντέρσκι, Κουάμε, Μπόζιτς, Αουγκούστινιάκ, Ζιελίνσκι, Πουρζίκι, Φορσέλ, Γκαργκούλα,Πιασέκι, Μπαρτούλοβιτς, Πιατκόφσκι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK