AEK και ΠΑΟΚ σε αγώνες κλειδιά για την πρόκριση

Πολλές προσφορές από το Pamestoixima.gr για τα παιχνίδια ΑΕΚ-Ζόρια Λουγκάνσκ και Αϊντχόφεν-ΠΑΟΚ.

AEK και ΠΑΟΚ σε αγώνες κλειδιά για την πρόκριση

Καθοριστικής σημασίας είναι οι αποψινοί αγώνες της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στην τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Στις 19:55, στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ υποδέχεται τη Ζόρια Λουγκάνσκ. Μετά τη νίκη της με 4-1 στην Ουκρανία χρειάζεται πάση θυσία το τρίποντο και στη σημερινή αναμέτρησή τους.

Στον έβδομο όμιλο στην κορυφή με 9 βαθμούς βρίσκεται η Λέστερ. Ακολουθούν η Μπράγκα με 6 βαθμούς, η ΑΕΚ με 3 και η Ζόρια χωρίς βαθμό.

Αήττητος στην Ολλανδία για να μείνει στη δεύτερη θέση

Στις 22:00, στο Philips Stadion, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Αϊντχόφεν. Την κέρδισε με 4-1 στην Τούμπα και θα προσπαθήσει να φύγει αήττητος από την Ολλανδία για να διατηρηθεί στη δεύτερη θέση.

Πρωτοπόρος στον πέμπτο όμιλο είναι η Γρανάδα με 7 βαθμούς. Δεύτερος είναι ο ΠΑΟΚ με 5, τρίτη η Αϊντχόφεν με 3 και τελευταία η Ομόνοια με 1.

Πολλές είναι οι προσφορές του Pamestoixima.gr για τους αγώνες ΑΕΚ-Ζόρια Λουγκάνσκ και Αϊντχόφεν-ΠΑΟΚ. Και τα 2 παιχνίδια παίζονται με 0% γκανιότα στο Pamestoixima.gr στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξη τους.

Συμπεριλαμβάνονται και σε τριάδες με ενισχυμένη απόδοση, ενώ προσφέρονται και πολλαπλά σκορ.

Τριάδες και πολλαπλά σκορ με ενισχυμένες αποδόσεις

Οι σημερινές προσφορές του Pamestoixima.gr για το Europa League:

  • ΑΕΚ-Ζόρια Λουγκάνσκ: Over 1,5 γκολ η ΑΕΚ, Λιλ-Μίλαν: Over 1,5 γκολ η Μίλαν, Μόλντε-Άρσεναλ: Over 2,5 γκολ.
  • ΑΕΚ-Ζόρια Λουγκάνσκ: Ισοπαλία στο πρώτο ημίχρονο, Σπάρτα Πράγας-Σέλτικ: Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και Over 2,5 γκολ, Μπράγκα-Λέστερ: Να πετύχει το πρώτο γκολ η Λέστερ.
  • Αϊντχόφεν-ΠΑΟΚ: Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες, Ρέιντζερς-Μπενφίκα: Να πετύχει το τελευταίο γκολ η Μπενφίκα, Γρανάδα-Ομόνοια: Over 0,5 γκολ η Ομόνοια.
  • Αϊντχόφεν-ΠΑΟΚ: Over 1,5 γκολ η Αϊντχόφεν, Κλουζ-Ρόμα: Over 3,5 γκολ, Νάπολι-Ριέκα: Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες.
  • Σταντάρ Λιέγης-Λεχ Πόζναν: Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες, Νις-Σλάβια Πράγας: Ισοπαλία, Τότεναμ-Λουντογκόρετς: Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες στο δεύτερο ημίχρονο.
  • ΑΕΚ-Ζόρια Λουγκάνσκ: Πολλαπλά σκορ 2-1,1-1,0-1.
  • Αϊντχόφεν-ΠΑΟΚ: Πολλαπλά σκορ 3-0,1-1,1-2.

News 24/7

24MEDIA NETWORK