ΑΕΚ: "Να ξαναγίνει το παιχνίδι"!

Πληρωμένη απάντηση με... πινελιά από τον πρόσφατο Τελικό του Κυπέλλου και μάλιστα χωρίς να χάσει χρόνο, από την ΑΕΚ στον ΠΑΟΚ, στα παράπονα του για την διαιτησία του Θάνου στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Της ...διαρροής έγινε τα μεσάνυχτα μεταξύ ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ. Η διαρροή της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ, που έριχνε ευθύνες στην διαιτησία του Θάνου δεν πέρασε απαρατήρητη και κατά συνέπεια αναπάντητη από την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ.

Θεωρώντας πως ο “δικέφαλος” του βορρά ψάχνει δικαιολογίες για την ήττα του με 1-0, απάντησε με ειρωνικό τρόπο...θυμίζοντας την πρόταση του διευθυντή Επικοινωνίας Κυριάκου Κυριάκου μετά τον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (τότε που στην ΑΕΚ έκαναν ανοιχτά λόγο για μη ανθρωπινα λάθη του Καλφόγλου), περί αιτήματος επανάληψης εκείνου του αγώνα.

Η διαρροή της ΑΕΚ,λοιπόν, ήταν η εξής: "Επειδή εμείς αστείες δικαιολογίες και ανύπαρκτα άλλοθι δεν αναζητήσαμε ποτέ και στις νίκες μας δεν θέλουμε την παραμικρή σκιά, αν ο ΠΑΟΚ πιστεύει πραγματικά ότι αδικήθηκε απόψε, προτείνουμε να υποβάλλει αίτημα να ξαναγίνει το παιχνίδι και εμείς θα το αποδεχθούμε".

News 24/7

24MEDIA NETWORK