ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ο απολογισμός του ντέρμπι και η 'μάχη' της εξέδρας

Το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε, όμως η πραγματική "μάχη" ξεκινά τώρα στο Instagram account του NIVEA MEN.

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ο απολογισμός του ντέρμπι και η 'μάχη' της εξέδρας
EUROKINISSI SPORTS

Στο ΟΑΚΑ ήταν στραμμένα τα βλέμματα το βράδυ της Τετάρτης (16/12) για το εξ αναβολής ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ. Οι "κιτρινόμαυροι" μετά την εκτός έδρας νίκη τους επί του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη με 4-3, υποδέχθηκαν τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι την Κυριακή (13/12) πέρασαν από τη Λαμία με το εμφατικό 6-0 για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι "ανοιχτοί λογαριασμοί" που είχαν αφήσει οι δύο ομάδες στο ξεκίνημα της σεζόν της Super League Interwetten έκλεισαν στο ΟΑΚΑ με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες 1-1. Ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στο 55ο λεπτό με γκολ του Βρουσάι και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 80' με τον Σιμόες. Το 1-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, διατηρώντας τη διαφορά των δύο ομάδων στην κατάταξη της Super League στους 6 βαθμούς, με τον Ολυμπιακό να είναι πρώτος με 29 βαθμούς και την ΑΕΚ 4η με 23.

Τα τρία πράγματα που μας έμειναν από το ντέρμπι

#1 Τα πολλά λάθη

Το πρώτο ημίχρονο θα ξεχαστεί γρήγορα. Πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες, πολλά φάουλ, δυνατές μονομαχίες και ένα πρώτο 45λεπτο χωρίς ρυθμό σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο.

#2 Ο "σπεσιαλίστας" στα κόρνερ Γκαρσία

Μετά το εξαιρετικό γκολ που πέτυχε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ στο ματς της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Λιβάι Γκαρσία ανέλαβε όλες τις στατικές φάσεις στο ΟΑΚΑ και από δική του εκτέλεση κόρνερ στο 80' ήρθε το γκολ της ισοφάρισης από τον Σιμόες.

#3 Το γκολ του Βρουσάι

Ο Μάριο Βρουσάι δικαιώνει και με το παραπάνω τον Πέδρο Μαρτίνς που του δείχνει την εμπιστοσύνη του. Ο 22χρονος πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, το πρώτο του με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Ο απολογισμός του ντέρμπι και η 'μάχη' της εξέδρας

Το post game του ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Στο χορτάρι νικητής/νικήτρια ήταν ο/η . Ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι όμως θα είναι αυτός που θα κερδίσει το iPhone 12 pro ή ένα από τα 5 NIVEA MEN kits. Το NIVEA MEN πετάει για 3η φορά την μπάλα στην εξέδρα με έναν ακόμα διαγωνισμό που μοιάζει "παιχνιδάκι" για όλους όσους παρακολούθησαν το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό.

Το brand που έχει συνδέσει το όνομά του με το πρωτάθλημα της Super League και με τους διαγωνισμούς για το best goal και τον player of the month, δίνει δυναμικό "παρών" στις εξέδρες, ακόμα και εν μέσω πανδημίας.

Πιο συγκεκριμένα, για 3η φορά, το NIVEA MEN έντυσε μια από τις θύρες του γηπέδου με άσπρα και μπλε μπλουζάκια έτσι ώστε να σχηματίζεται το όνομα του brand. Ανάμεσα σε αυτά τοποθέτησε και ένα ροζ, το οποίο ξεχωρίζει ανάμεσα στα υπόλοιπα και μπορεί κανείς να το διακρίνει μέσα από την τηλεόραση.

Τα πράγματα είναι απλά. Αν έχεις παρατηρητικότητα, αν εκτός από τη δράση στο χορτάρι παρακολουθούσες και τις εξέδρες και εντόπισες το ροζ μπλουζάκι, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα βήματα που περιγράφονται στο παρακάτω post και να διεκδικήσεις το iPhone 12 pro ή ένα από τα 5 NIVEA MEN kits.

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 18/12. Stay tuned για περισσότερους διαγωνισμούς στο Instagram account του NIVEA MEN.

News 24/7

24MEDIA NETWORK