ΑΕΚ - Ολυμπιακός: To αφιέρωμα

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: To αφιέρωμα
Το πρωτάθλημα της Α Εθνικής παίρνει την 5η στροφή του και το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, δεσπόζει. Στον απόηχο ευρωπαϊκής εβδομάδας, αμφότεροι οι μνηστήρες του τίτλου θέλουν να αποδείξουν πως δεν πτοούνται από τα... εκτός των τειχών στραβοπατήματα και είναι έτοιμοι να παλέψουν για το τρίποντο.

Το contra.gr ετοίμασε το αφιέρωμά του και σας παρουσιάζει όλα τα μεταξύ τους ντέρμπι με γηπεδούχο την Ένωση. O Σίμος Κρασσάςμιλά αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας, ενώ θα βρείτε ό,τι αφορά στις δύο παρουσίες του πάγκου, τον Φερνάντο Σάντος και τον Τροντ Σόλιντ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Πειραιώτες βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας και δεν έχουν δεχθεί καν γκολ. Σε περίπτωση που πάρουν την εκτός έδρας νίκη, τότε όχι μόνο θα έχουν βγάλει ένα εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα αλλά θα έχουν κάνει και το πρώτο μεν, στέρεο δε, βήμα για τον τίτλο.

Από την άλλη, οι " κιτρινόμαυροι" απέχουν τέσσερις πόντους από το ρετιρέ και το τελευταίο που θέλουν να δουν είναι τη διαφορά να μεγαλώνει. Πίστη για νίκη υπάρχει και δεν είναι λίγοι στο στρατόπεδο της ομάδας που πιστεύουν πως το ντέρμπι έρχεται στο καλύτερο δυνατό σημείο, ώστε να αποτελέσει το αντίδοτο για τον άδοξο αποκλεισμό με θύτη τη Ζένιτ Αγίας Πετρούπολης.

News 24/7

24MEDIA NETWORK