ΑΕΚ όπως... Ρεάλ, φουλ ανανεώσεις!

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος με τις ευλογίες της ΠΑΕ ΑΕΚ θα εντείνει τις επόμενες ημέρες τις ενέργειες για να κλείσει τα σημαντικότερα μέτωπα όσον αφορά τις ανανεώσεις των συμβολαίων σημαντικών ποδοσφαιριστών του Χιμένεθ.

ΑΕΚ όπως... Ρεάλ, φουλ ανανεώσεις!
EUROKINISSI

Μάνταλος, Λάζαρος, Ανέστης και... Γιόχανσον μπαίνουν στο κάδρο των ανανεώσεων από τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τη διοίκηση της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές θα δεχθούν προτάσεις με γενναίες αυξήσεις στις απολαβές τους.

O Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι όπως ακούγεται τις τελευταίες ημέρες και ειδικότερα μετά την εμφάνισή του κόντρα στον Ολυμπιακό ο πρώτος που θα κληθεί να συζητήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του. Στον Έλληνα winger φέρεται πως η ΑΕΚ θα προσφέρει καινούργιο συμβόλαιο με 50% αυξημένες απολαβές σε σύγκριση με το υπάρχον για δύο συν ένα χρόνια.

Ο MVP της Ένωσης στα τελευταία ματς, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ αμείβεται με 270.000 ευρώ ετησίως και θα φτάσει τις 405.000 ευρώ αν συμφωνήσει τελικά με την "κιτρινόμαυρη" διοίκηση.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ... ΠΩΛΗΣΗ

Αμέσως επόμενος στη λίστα είναι ο Πέτρος Μάνταλος που αν συμφωνήσει με την ΑΕΚ το συμβόλαιο του από τις 360.000 ευρώ θα αγγίξει ένα ποσό της τάξεως των 550.000 ευρώ. Ο Αντρέ Σιμόες που βρίσκεται μαζί με τον Μάνταλο ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που η συνεργασία τους με την ΑΕΚ λήγει το 2019, επίσης θα κληθεί για συζητήσεις καθόσον η ΑΕΚ δεν θέλει αργοπορίες στην υπόθεση του Πορτογάλου στυλ Γιόχανσον!

Οι δύο συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται ανάμεσα στους παίκτες που θεωρούνται περιουσιακά στοιχεία και γι' αυτό φέρονται έτοιμοι στον "δικέφαλο" να τους ανανεώσουν καθώς οι ευρωπαϊκές αναμετρήσεις φέρνουν και... μνηστήρες και οι "μνηστήρες" χρήματα.

Η ΑΕΚ πια δεν θέλει να αφήνει στο... φλου υποθέσεις πωλήσεων στο εξωτερικό, αφού η αγορά έχει ανοίξει και τα χρήματα που μπορεί να πάρει ένα κλαμπ είναι αρκετά περισσότερα σε σύγκριση με το παρελθόν.

Όσον αφορά τον διεθνή Σουηδό, Γιάκομπ Γιόχανσον δεν θεωρείται "τελειωμένος" τουλάχιστον από την "κιτρινόμαυρη" πλευρά και δεν αποκλείεται ο μάνατζερ του Στέφαν Σελάκοβιτς να λάβει... μήνυμα στο κιινητό του για ανανεώσει συμβολαίου στα "κυβικά" που ζητούσε ο χαφ, δηλαδή γύρω στις 500.000 ευρώ γκαραντί πλας μπόνους.

Σχετικά με τον Γιάννη Ανέστη στην ΑΕΚ περιμένουν να δουν τις διαθέσεις των ανθρώπων που τον εκπροσωπούν από την Αγγλία πλέον, ωστόσο είναι γνωστό ότι ο Έλληνας γκολκίπερ θέλει να ανανεώσει στην Ένωση, έστω κι αν στα αυτιά του ακούγονται ψίθυροι πια για εξωτερικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK