ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Σου δίνουμε τον ποδοσφαιριστή. Αναγνωρίζεις ποιος είναι;

Πριν από τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ τεστάρουμε τις γνώσεις σου. Ή τις μαντικές ικανότητές σου πάνω στην ταυτοποίηση ποδοσφαιριστών των ντέρμπι. Θα καταφέρεις το απόλυτο;

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Σου δίνουμε τον ποδοσφαιριστή. Αναγνωρίζεις ποιος είναι;

Θα συμφωνήσεις πως ούτε η ΑΕΚ ούτε ο ΠΑΟΚ διάγουν μια περίοδο ποδοσφαιρικής ευημερίας. Λεκιασμένοι οι δύο 'Δικέφαλοι', νότου και βορρά, από τα κατάλοιπα που άφησαν το 1-5 από τον Ολυμπιακό και το 0-3 από τον Παναθηναϊκό, βρίσκονται αντιμέτωποι στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου προσδοκώντας -αν μη τι άλλο- την εξασφάλιση του αβαντάζ πρόκρισης πριν από τη δεύτερη μάχη τους στην Τούμπα.

Αγωνιστικά η συγκυρία δεν τους βολεύει. Επ' ουδενί. Διότι οι αγωνιστικές ατέλειες είναι πολλές και τρανταχτές. Ενδεχομένως πάντως καταστεί ευνοϊκή τουλάχιστον για τη μερική ανύψωση του ηθικού και την αντιστροφή της περίσσιας αρνητικότητας που έχει συσσωρευτεί στους δύο 'αετούς' με τις τσαλαπατημένες φτερούγες. Θα 'θελαν σίγουρα να ζωντανέψουν και να επαναλάβουν, αν ήταν εφικτό, παλιότερους θριάμβους του ενός απέναντι στον άλλον.

Οι δύο ομάδες έχουν μακρά παράδοση 'αερομαχιών', ανεξαρτήτως έδρας ή διοργάνωσης, μέσα από τις οποίες ξεπήδησαν δεκάδες πρωταγωνιστές. Κάποιους εξ αυτών, όχι τόσο φημισμένους αλήθεια είναι, αυξάνοντας το βαθμό δυσκολίας, ζητάμε να τους αναγνωρίσεις μέσα από το παρακάτω κουίζ. Τέσταρε μνήμη και τύχη σου μαζί, μαθαίνοντας στο φινάλε πόσους μπορείς να θυμηθείς ή -στη χειρότερη- πόσους έχεις μαντέψεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK