ΑΕΚ-Πρέστον 0-1

Αρεσαν οι πιτσιρικάδες του Βαγγέλη Βλάχου παρά την ήττα από την Πρέστον (1-0), στο πρώτο φιλικό επί αγγλικού εδάφους. Δοκάρι ο Τσίτας στο 70ο λεπτό. Επόμενη αναμέτρηση την Κυριακή με τη Μπλάκμπερν.

ΑΕΚ-Πρέστον 0-1

Κι όμως αυτή η ΑΕΚ που είδαμε το Σάββατο απέναντι στην Πρέστον, όχι μόνο άρεσε, αλλά άφησε υποσχέσεις. Αφού περάσαμε το αρχικό... σοκ να μάθουμε τους πιτσιρικάδες που έβαλε ο Βλάχος στην ενδεκάδα, στη συνέχεια είδαμε μία ομάδα που αμύνθηκε σχεδόν άψογα, δεν κλείστηκε στο καβούκι της και είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας.

Η ΑΕΚ άρχισε το ματς με τον Κωνσταντόπουλο στο τέρμα, τους Γιάγκο - Μπουγαίδη στα στόπερ, Τσαμουρλίδη αριστερό μπακ, Αρκούδα δεξί μπακ, τους Ρίκκα - Γκερέιρο αμυντικά χαφ, τον Γροντή μπροστά τους, τον Φούντα δεξί εξτρέμ, τον Λαγό αριστερό εξτρέμ και σέντερ φορ τον Σταματή.

Στο πρώτο ημίχρονο, στο επιθετικό κομμάτι, η Ενωση δεν έβγαλε φάσεις, αφού δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή. Το ίδιο και από την Πρέστον, η οποία δεν απείλησε την "κιτρινόμαυρη" άμυνα.

Αντίθετα, στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα μετά το 50', η ΑΕΚ ανέβηκε και με την είσοδο δημιουργικών παικτών, έφτιαξε φάσεις, έχασε ευκαιρίες και είχε το δοκάρι με τον Τσίτα στο 70ο λεπτό.

Το μόνο κακό για την ΑΕΚ είναι ότι την ώρα που τα πιτσιρίκια του Βλάχου έβγαζαν στο γήπεδο ενθουσιασμό και όρεξη, οι λεγόμενοι "παλιοί" Γκερέιρο και Λαγός δεν έδειχναν κάτι το ιδιαίτερο. Τουλάχιστον, η Ενωση έδειξε ότι έχει παιδιά με μέλλον και φιλοδοξίες, αλλά έδειξε επίσης ότι χρειάζεται και κάποιες προσθήκες έμπειρων παικτών σε θέσεις-κλειδιά, κάτι που τόνισε και ο Ελληνας προπονητής.

Το δεύτερο κακό ήταν το γκολ που δέχθηκε η Ενωση στο 88' από τον Μονακάνα. Κακό γιατί η ήττα φρέναρε τον ενθουσιασμό από την καλή εμφάνιση.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε με τους: Κωνσταντόπουλο, Αρκούδα, Γιάγκο, Μπουγαϊδη, Τσαμουρλίδη, Ρίκκα, Γκερέιρο, Φούντα, Λαγό, Γροντή, Σταματή, ενώ κατά τη διάρκεια του δεύτερου ημιχρόνου μπήκαν και οι: Αραμπατζής, Τσίτας, Παπαδημητρίου, Καλογέρης, Βλάχος, Κοτσαρίδης, Ματεντζίδης, Αγκιρίμπα, Κουρέλας, Νικολιάς.

Βλάχος: "Ήταν καταπλητικά τα παιδιά"

Μετά το τέλος του φιλικού, ο προπονητής της ΑΕΚ, Βαγγέλης Βλάχος, δήλωσε:

"Ηταν μαχητική η ΑΕΚ. Τα παιδιά ήταν καταπληκτικά. Είμαστε σε μια περίοδο που είμαστε στην αρχή, με 30 καινούργιους ποδοσφαιριστές. Με φοβίζει το τι θα συμβεί στην πορεία με αυτά τα παιδιά που δεν έχουν βάσεις. Πάντως, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Στο β' μέρος βάλαμε πιο δημιουργούς ποδοσφαιριστές. Ολα τα παιδιά έχουν φιλοδοξία. Να έχουμε υπομονή όλοι".

Οσον αφορά στο μεταγραφικό κομμάτι, δήλωσε: " Πρέπει να έρθουν και κάποιοι παίκτες να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά. Περιμένουμε κάτι να γίνει. Εγώ θέλω ακόμη έναν κεντρικό αμυντικό. Θέλω δύο αμυντικά χαφ και θέλω και ένα επιτελικό χαφ και έναν επιθετικό. Θα μας βοηθήσουν παίκτες με εμπειρία και παραστάσεις. Ο Τσουκαλάς του ΠΑΟΚ είναι ένας παίκτης που θέλω και πιστεύω ότι η ΑΕΚ μπορεί να του προσφέρει πράγματα".

TO LIVE ΤΟΥ ΦΙΛΙΚΟΥ:

16:59
Καλησπέρα σας!
17:00
Από εδώ θα ενημερώνεστε live για την εξέλιξη του φιλικού της ΑΕΚ με την Πρέστον στην Αγγλία.
17:01
Είναι το πρώτο φιλικό της ΑΕΚ επί αγγλικού εδάφους όπου διεξάγεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
17:01
Περίπου 500 άτομα βρισκονται στο γήπεδο αυτή τη στιγμή.
17:02
Εξαιρετικές οι καιρικές συνθήκες, είμαστε έτοιμοι για τη σέντρα.
17:03
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Aρκούδας, Γιάγκο, Μπουγαΐδης, Τσαμουρλίδης, Ρίκκα, Γκερέιρο, Γροντής, Λαγός, Φούντας, Σταματής
17:03
Οι αναπληρωματικοί της ΑΕΚ: Τσίτας, Νικόλτσης, Παπαδημητρίου, Βλάχος, Κοτσαρίδης, Ματεντζίδης, Αγκιριμπά, Καλογέρης, Κουρελάς, Νικολιάς
17:07
Ολα έτοιμα για να αρχίσει το φιλικό.
17:08

Το ματς άρχισε!

17:08
Ο χρήστης τακης σχολιάζει: κατα την αποψη μου με αυτη την ομαδα θα χασουμε
17:09
"Οσοι είμαστε εδώ θα παλέψουμε έως τέλους. Ακόμα κι αν είναι παίκτες που δεν έχουν παραστάσεις", δήλωσε ο Βαγγέλης Βλάχος την Παρασκευή ενόψει το σημερινού φιλικού.
17:11
Εκτός αποστολής για την ΑΕΚ, εκτός του τραυματία Σιαλμά, είναι ακόμα οι Μακρυωνίτης, Μοσχονάς, Γαρουφαλιάς, Τσεβάς, Τομαράς και Φέτσης.
17:16
Τιποτα το ιδιαίτερο μέχρι στιγμής.
17:16
Ο χρήστης Κώστας ρωτάει: Με ποιόν παίζει η Αεκ φιλικό 18 Αυγούστου;
17:16
Ακόμα τίποτε δεν είναι σίγουρο για τις 18 Αυγούστου.
17:16
Ο χρήστης nikos σχολιάζει: 8α κερδισει η αεκ 1-0.
17:17

Πρέστον-ΑΕΚ 0-0 στο 8ο λεπτό.

17:20
Χρήστος : Επιτέλους μετά από τόσες "γκαρνταρόμπες" που έχουν περάσει από τη ΑΕΚ βλέπουμε μια ενδεκάδα με τόσα νέα παιδιά, που μόνο κέρδος μπορεί να είναι για την ομάδα. Το βασικότερο ΌΧΙ "βεντέτες" και Έλληνες! Μόνο αισιοδοξία για την επόμενη μέρα παιδιά!
17:20
kyriakos : geia se olous malon me roma h inter etsi diavasa ex8es.
17:21
vagos : ela mori aekara
17:21
ΦΑΝΗΣ : Οι ομάδες που ανέβηκαν φέτος στην Σουπερλιγκ έχουν μεγαλύτερο βάθος ρόστερ, και νομίζω πως είναι αρκετά πιο ποιοτικές απο την φετηνή ΑΕΚ. Ας βγω ψεύτης αλλά η ΑΕΚ φέτος θα παλέψει για να μείνει στην κατηγορία...
17:22
Στο 13ο λεπτό, δεν έχουμε γκολ, δεν έχουμε φάσεις. Εχουμε, όμως, ρυθμό από τις δύο ομάδες και δη από την ΑΕΚ.
17:22
Paul : vamos aekara oeoe
17:25
Στη League 1 της Αγγλίας παίζει η Πρέστον.
17:25
guti 4 : ntrepomai p to lew...alla 8a klaime me mauro dakru fetos k pame vour gia b'e8nikh dustuxws...makari na vgw pseuths alla duskola...
17:25
Νίκος : Η Preston πέρυσι ήταν στην τρίτη κατηγορία και κατετάγη 15η... Είναι σίγουρα πιο μπροστά σε προετοιμασία από μας... Μάλλον δε μπορούν να γίνουν συγκρίσεις για να βγουν συμπεράσματα... Κανονικά δεν πρέπει να χάσουμε με τίποτα!!!
17:26
Η ΑΕΚ παίζει με τους Γιάγκο - Μπουγαίδη στόπερ, Τσαμουρλίδη αριστερό μπακ, Αρκούδα δεξί μπακ, Ρίκκα - Γκερέιρο αμυντικά χαφ, τον Γροντή μπροστά τους, τον Φούντα δεξί εξτρέμ, τον Λαγό αριστερό εξτρέμ και σέντερ φορ τον Σταματή.
17:26

18ο λεπτό: Πρέστο-ΑΕΚ 0-0

17:29
Paul : As xalarosoume paidia fetos I xronia einai metavatiki pame na dimiourgisoume vaseis Gia to mellon prepei na stiriksoume Kai na exoume apaitiseis stadiaka
17:34
ΦΑΝΗΣ : Ο ΠΑΟΚ το 2005 αν θυμάμαι καλά έπαιζε με τα παιδιά τον ακαδημιών και στο τέλος της χρονιάς βγήκε 9ος 2-3 βαθμούς απο τον 13ο.. κόντεψε να πέσει και ας είχε 3-4 ποιοτικούς.. η ΑΕΚ δεν έχει έμπειρους με ποιότητα φέτος..
17:34
nikos : πιστευεις με αυτο το ροστερ η αεκ μεχρι που φτανει στο πρωτα8λημα?
17:34
Christodoulos : Fetos pame gia paramoni MONO , alla as ta dosoume OLA sto kipello..
17:34

26ο λεπτό: Πρέστον-ΑΕΚ 0-0

17:35
Κάποια σουτ της Πρέστον δεν είναι απειλητικά για τον Κωνσταντόπουλο. Η ΑΕΚ έχει βελτιώσει την κυκλοφορία της και δεν κλείνεται πίσω.
17:35
guti 4 : ntrepomai p to lew...alla 8a klaime me mauro dakru fetos k pame vour gia b'e8nikh dustuxws...makari na vgw pseuths alla duskola...
17:35
Paul : Yparxoun alles 8 omades San emas
17:43

35ο λεπτό: Πρέστον-ΑΕΚ 0-0

17:43
manolo kavala : ligo pisti se autous ou paizoun na exoumeeoloi
17:43
savvas : diskola ta pragmata fetos magkes..an figei kai o mpougaidis opos akougetai akomi xeirotera..
17:45
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Ρ. : ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΦΕΤΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3-4 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ Η ΟΜΑΔΑ ! ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΥΠΟΡΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ !
17:45
nikos : πιστευεις με αυτο το ροστερ η αεκ μεχρι που φτανει στο πρωτα8λημα? me astera oloi mesa.. egw 8a eimai
17:45
chris21r : diladi guti 4 o platanias,i kerkyra,o panthrakikos einai kaliteres omades apo tin AEK?
17:46
savvas : diskola ta pragmata fetos magkes..an figei kai o mpougaidis opos akougetai akomi xeirotera..
17:51
spiros : paidia diskola i aek fetos distixos einai megali omada kai den tis axizei tetoia eikona...kai ola ayta ta leo ego p eimai olumpiakos
17:51
nikos : πιστευεις με αυτο το ροστερ η αεκ μεχρι που φτανει στο πρωτα8λημα? h aek 8a meinei sthn kathgoria aneta paidia..gia na mhn pw gia eyrwph.. mhn 3exnate den paizei eyrwph
17:54

Τέλος πρώτου ημιχρόνου!

17:55

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΠΡΕΣΤΟΝ-ΑΕΚ 0-0

17:55
Κακό χωρίς φάσεις το πρώτο μέρος. Κρατάμε την καλή κυκλοφορία της ΑΕΚ για τα δεδομένα της εποχής και του ρόστερ της. Κρατάμε... και τον καλό καιρό που θυμίζει Αθήνα. Τίποτε το ιδιαίτερο μέχρι στιγμής στο παιχνίδι.
18:10
παναγιωτης τζιακας : παιδια,δεν θελω να βλεπω λυπημενα προσωπα....να χαιρομαστε την αεκαρα μας που εχει πολλα νεα παιδια στην συνθεση της...προσωπικα πιστευω στα παιδια αυτα και μπορει να τα καταφερει...γιατι στην τελικη ειναι διαφορετικο να σαι ΑΕΚ!!! γι αυτο το λογο ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ!!!
18:11
Paul : Paidia apo sas posoi exete parei diarkeias????
18:11
bori : ayto pou ginete fetos eprepe na ginei xronia prin,tosi talaiporeia gia ena kupello?toulaxiston eimai aisiodoxos pos ayta ta paidia tha mas kratisoun se sebasto epipedo
18:11
Νίκος : Υπάρχει κάποιο σχέδιο? Εννοώ κάτι άλλο εκτός από το πουλάμε όποιον έχει περισσότερες από 5 καλές εμφανίσεις, όποια κι αν είναι η ηλικία του, όποια κι αν είναι η προοπτική του. Γιατί με αυτό το σχέδιο όχι σε 3-4, ούτε σε 34 χρόνια δεν ξαναγινόμαστε ομάδα... Συμφωνώ ότι και άλλες ομάδες είναι χάλια, αλλά αυτές δε χρωστάνε όσα χρωστάμε εμείς και δεν έχουν τόσο μεγάλη ανάγκη από μετρητά όσο εμείς. Επίσης αυτές δεν έχουν απαιτήσεις. Δεν είναι κάθε μέρα στις πρώτες σελίδες, δεν έχουν χιλιάδες οπαδών, δεν, δεν, δεν... Δεν δέχομαι καμία σύγκριση με τον Πανιώνιο, τον ΟΦΗ ή τον Άρη. Μόνο με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό μπορώ να συγκριθώ και αυτοί... τη γλύτωσαν!!! Αν το σχέδιο είναι να μείνουμε Α' Εθνική για να διεκδικήσουμε τα λεφτά από τον Ψωμιάδη τότε να μείνουμε κι ας βγούμε και φέτος και του χρόνου 10οι. Αν δεν υπάρχει τέτοια προοπτική, τότε να πέσουμε τώρα στη Δ' και να διαγραφούν τα χρέη...
18:11
Ολα έτοιμα για να αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο του φιλικού.
18:12

Άρχισε το δεύτερο ημίχρονο!

18:14
47ο λεπτό: Ωραίο αριστερό σουτ του Γκερέιρο, η μπάλα κόρνερ. Πολύ καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ!
18:19
Περισσότερες φάσεις και από τις δύο ομάδες στο β' μέρος.
18:19

52ο λεπτό: Πρέστον-ΑΕΚ 0-0

18:19
marios : o gerreiro 8a meinei telika kai th nea sezon?
18:19
mrpoulo_12 : Η ΑΕΚ φετος θα μεινει κατηγορια μονο και μονο γιατι παιζει στο ελληνικο πρωταθλημα και γιατι η ελλαδα εχει καταληξει να ειναι ενα σκετο χαος . επρεπε να καταληξει οπως και οι Rangers στην σκωτια.επισης και πολλεσ αλλεσ ομαδες της super leaguer επρεπε να εχουν υποβιβαστει.( ας πουμε μεγαλες ομαδες)
18:25
Αρχισαν οι πολλές αλλαγές και θα χάσουμε τον λογαριασμό...
18:25
panax21 : ti les re kwsta na poume h AEK einia h megalutera omada sthn ellada na mpoun fulaki auth pou egklhmatisan stis plates ths... PTOLEMAIDA CLUB ORIGINAL
18:25
tasos-petralwna : ο Σταματης που παιζει επιθεση ειναι ο γιος του Σταυρου Σταματη που επαιζε πριν 15 χρονια στην ΑΕΚ;
18:26
Ναι, αυτός είναι.
18:26

59ο λεπτό: Πρέστον-ΑΕΚ 0-0

18:26
AEKarAlex : Και δηλαδη αν υποβιβαστουν ολες οι μεγαλες με ποιες ομαδες θα παιζεται το ελληνικο πρωταθλημα με το Αιγαλεω και την Καρδιτσα?
18:29
Πλέον η ΑΕΚ παίζει με τον Αραμπατζή κάτω από τα δοκάρια, αριστερό μπακ τον Λαγό, τον Παπαδημητρίου αριστερό χαφ, τον Καλογέρη δεξί χαφ και τον Φούντα πίσω απο τον σέντερ φορ Τσίτα. Ο Γροντής θα βοηθά περισσότερο τον Ρίκκα.
18:29
Αποστόλης : Κρίμα που ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους αυτής της χώρας υφίσταται τέτοια ταλαιπωρία. Είναι εκνευριστικό να ακούς συνεχώς να φεύγουν παίχτες και να πλάναται μια συνεχής αβεβαιότητα για το μέλλον αυτού του ιστορικού σωματείου. ΑΕΚτσήδες μην μένετε στα λόγια, στηρίξτε εμπράκτως την ομάδα σας που σας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ.
18:30
A.E.K : ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.!!!
18:30

63ο λεπτό: Πρέστον-ΑΕΚ 0-0

18:36

Δοκάρι για την ΑΕΚ!

18:37

70ο λεπτό: Πλασέ στην κίνηση, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και έξω! Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ!

18:37

71ο λεπτό: Πρέστον-ΑΕΚ 0-0

18:37
Nikos Zurich : Oloi stirizoume ton Th(e)oma kai tin AEK,estw me 20 euro o kathenas eite me ta deiarkias.bebaia kalitera einai na mpei twra o Melissanidis gia na kanei 3 metagrafes gia na elpeizoume se kati kalo,opws kai o Nikolaidis na mpei stin pae twra.
18:38
mrpoulo_12 : μεγαλη ξεφτιλα το ελληνικο πρωταθλημα. κριμα για καποιες ομαδες
18:38

Το δοκάρι το είχε ο Τσίτας!

18:42
AEKarAlex : Μην περιμενουμε απο μελισσανιδηδες και αλλα τετοια.Αμα ειναι να ερθουν οταν πρωτα ο θεος η ΑΕΚ θα ειναι υγιες σωματειο να το κανω τι?Να μου το παιξουν σωτηρες?Αμα γινει υγιες σωματειο δεν θα χρειαζονται ουτε μελισσανιδηδες ουτε παππαδονοτιαδες.Να πανε να πνιγουν ολοι.Τωρα που πρεπει να δειξουν την αγαπη τους την γραφουν την ομαδα.Ετσι ξερουμε ολοι.
18:49

82ο λεπτό: Καλό σουτ του Κουρέλα, η μπάλα λίγο άουτ.

18:49

82ο λεπτό: Πρέστον-ΑΕΚ 0-0

18:49
dimitris : opios blepi tv tha katalave oti oi pitsirikades exoun megali orexi gia mbala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
18:49
mrpoulo_12 : γιατι να δωσω λεφτα στην αεκ και σε καθε αεκ για να σωθει? γιατι να πεινασω για να τα φανε καποιοι αλλοι, οπως κανουν με την παναθηναικη συμμαχια κλπ... τι εχει να μου προσφερει?
18:49
Nikos Zurich : twra na mpoun pou exei anagki,gia twra ekana logo ,oxi gia meta opws les pou den tha tous exoume polu anagki.Simera tous xreiazwmaste oso pote allo.
18:52
Πλησιάζουμε στο τέλος. Το 0-0 παραμένει με την ΑΕΚ να στέκεται πολύ καλά.
18:55

Γκολ για την Πρέστον στο 88ο λεπτό.

18:55

88ο λεπτό: Πρέστον-ΑΕΚ 1-0

18:55
AEKarAlex : Το ιδιο πραγμα λεμε ρε πουλακι μου.Τωρα δεν μπαινουν γιατι θελουν να μπουνε μετα Χριστον να το παιξουν σωτηρες.Τωρα δεν μπαινουν με τιποτα που τους εχουμε αναγκη.Τωρα που πρεπει να δειξουν ποσο ΑΕΚτζηδες ειναι δεν το κανουν.Αν ειναι να ερθουν οταν η ΑΕΚ θα ειναι υγιης αλλα θα μας εχει βγει η παναγια μεχρι τοτε τι να το κανουμε?ΜΟΝΟ ΑΕΚ
18:57

Τέλος!

18:58

Τελικό αποτέλεσμα: Πρέστον-ΑΕΚ 1-0

18:58
Επόμενο φιλικό της ΑΕΚ αύριο στις 18:00 με τη Μπλάκμπερν.
18:58
Ευχαριστούμε που μας παρακολουθήσατε. Καλό σας βράδυ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK