ΑΕΚ - Βίγκρι 1-0

Η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 της Βίγκρι στο τρίτο φιλικό επί πολωνικού εδάφους, δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, όμως αντιμετώπισε σημαντικά προβλήματα στην τελική προσπάθεια. "Χρυσός" σκόρερ ο Λαμπρόπουλος στο 88', χαμένο πέναλτι στο 90' ο Πέκχαρτ. Δοκάρι ο Γιόχανσον στο 72'.

ΑΕΚ - Βίγκρι 1-0
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

H EIΚΟΝΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Ο Τιμούρ Κετσπάγια προχώρησε σ' αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Κορόνα Κιέλτσε, δίνοντας φανέλα βασικού, μεταξύ άλλων στους Βούρα, Σβάρνα και Ζόριτς, ενώ παράλληλα δοκίμασε στην ίδια ενδεκάδα τους Τάσο Μπακασέτα και Πέτρο Μάνταλο σε διάταξη 4-2-3-1. Οι "κιτρινόμαυροι" είχαν την κατοχή στα πρώτα 20 λεπτά, κυκλοφόρησαν όμορφα την μπάλα, αλλά δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά απ' την εστία του Τσοχ, πέρα από ένα μακρινό σουτ του Μπακασέτα στο 12' που μπλόκαρε εύκολα ο Πολωνός γκολκίπερ.

Μετά το 20' η Βίγκρι ανέβηκε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο κι είχε δύο ευκαιρίες με τους Άνταμεκ (23') και Κάζντιορ (26'), τα σουτ των οποίων πέρασαν ψηλά άουτ. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, με τους "κιτρινόμαυρους" να απειλούν κυρίως μέσω στημένων φάσεων. Οι αρκετές αλλαγές με την έναρξη του δεύτερου μέρους δεν βοήθησαν την Ένωση να αποκτήσει ρυθμό, με αποτέλεσμα οι ευκαιρίες να έρχονται με το... σταγονόμετρο. Παρόλα αυτά, στο 72' η ΑΕΚ έφθασε μία "ανάσα" από το 1-0, αλλά το ωραίο γυριστό σουτ του Γιάκομπ Γιόχανσον, ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, κατάληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσοχ.

Οι "κιτρινόμαυροι" πίεσαν για το γκολ στα τελευταία λεπτά, είχαν ένα καλό σουτ με τον Κώστα Γαλανόπουλο στο 81' και τελικά είδαν την πίεσή τους να αποδίδει καρπούς στο 88ο λεπτό. Ο Έλντερ Μπαρμπόσα εκτέλεσε το κόρνερ κι ο Βασίλης Λαμπρόπουλος με όμορφη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Μάλιστα, στο 90' ο Τόμας Πέκχαρτ θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, όμως αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι. Ένα πέναλτι που κέρδισε λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα ο Ντίντακ Βίλα.

ΑΕΚ (4-2-3-1): Βούρας (46' Ντούνης), Μπακάκης (61' Γκάλο), Λαμπρόπουλος, Σβάρνας (46' Τσιγκρίνσκι), Ζόριτς (55' Ντίντακ), Σιμόες (52' Γαλανόπουλος), Τζανετόπουλος (46' Γιόχανσον), Βάργκας (46' Μπαρμπόσα), Μπακασέτας (73' Βασιλαντωνόπουλος), Μάνταλος (61' Ανάκογλου), Αραβίδης (46' Πέκχαρτ).

Το live του αγώνα

Η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα όποτε υπάρχει νέα καταχώρηση - δεν χρειάζεται refresh

News 24/7

24MEDIA NETWORK