ΑΕΚ-Βόλος: Ματς θρίλερ και ξεχωριστή κερκίδα στη Ριζούπολη

Το NIVEA MEN βρέθηκε στο ΑΕΚ – Βόλος στη Ριζούπολη και σε καλεί να πάρεις μέρος στο Pink T-shirt project και να κερδίσεις δώρα.

ΑΕΚ-Βόλος: Ματς θρίλερ και ξεχωριστή κερκίδα στη Ριζούπολη
EUROKINISSI SPORTS

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Super League Interwetten ολοκληρώθηκε με την αναμέτρηση ΑΕΚ – Βόλος στη Ριζούπολη. Το ματς άλλαξε έδρα, καθώς όπως ανακοινώθηκε πριν από μερικές ημέρες το ΟΑΚΑ έκλεισε ξανά μέχρι τις 18 Ιανουαρίου για να γίνει ολική ανακατασκευή του χλοοτάπητα.

Οι δύο ομάδες προέρχονταν αμφότερες από ισοπαλίες, η μεν ΑΕΚ μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό στο εξ αναβολής ντέρμπι της 1ης αγωνιστικής στο ΟΑΚΑ την Τετάρτη, ο δε Βόλος μετά τη «λευκή ισοπαλία» στην έδρα του κόντρα στον Παναιτωλικό.

Το βράδυ της Δευτέρας (21/12) στη Ριζούπολη η ΑΕΚ βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο αφού ο Βόλος μετά από ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο βρέθηκε να προηγείται στο φινάλε του πρώτου 45λεπτου με 2-1, όμως τελικά οι "κιτρινόμαυροι" ισοφάρισαν και ο Τσιντώντας έσωσε τον βαθμό στο φινάλε με τρομερή απόκρουση.

Τα τρία bullets του ματς

Οι τρεις αποβολές: Δυνατό ματς με 3 αποβολές στη Ριζούπολη. Στο 74' ο Παουλίνιο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για κράτημα της φανέλας του Φεράρι, στο 84' ο Κολόμπο αποχώρησε με απευθείας κόκκινη κάρτα, το ίδιο και ο Σάκχοφ στο 88' όταν και έσπρωξ στο κεφάλι τον Ουάρντα.

Τα τέσσερα γκολ: Η αλήθεια είναι ότι αν μη τι άλλο είδαμε ένα ματς με πολλά γκολ και ανατροπές στο σκορ. Η ΑΕΚ προηγήθηκε, ο Βόλος ισοφάρισε, πήρε το προβάδισμα και στη συνέχεια το ματς ήρθε και πάλι στα ίσα.

Η απόκρουση του Τσιντώτα: Λίγο πριν από το φινάλε του αγώνα, ο Μπαρτόλο βρέθηκε σε τετ α τετ με τον Τσιντώτα, αλλά ο γκολκίπερ της ΑΕΚ απέκρουσε σε κόρνερ και έσωσε τον βαθμό για την Ένωση.

Ξεχωριστή κερκίδα στη Ριζούπολη

Μπορεί οι κερκίδες στη Ριζούπολη να ήταν άδειες λόγω κορονοϊού, όμως το NIVEA MEN φρόντισε για ακόμη μία φορά να παίξει μεγάλη μπάλα στην εξέδρα. Τι έκανε; Για 4η φορά στο πρωτάθλημα, το NIVEA MEN, που έχει συνδέσει το όνομά του με το πρωτάθλημα της Super League και τους διαγωνισμούς για το best goal και τον player of the month, έντυσε μια από τις θύρες του γηπέδου με άσπρα και μπλε μπλουζάκια έτσι ώστε να σχηματίζεται το όνομα του brand. Ανάμεσα σε αυτά τοποθέτησε και ένα ροζ, το οποίο ξεχωρίζει ανάμεσα στα υπόλοιπα και μπορεί κανείς να το διακρίνει μέσα από την τηλεόραση.

ΑΕΚ-Βόλος: Ματς θρίλερ και ξεχωριστή κερκίδα στη Ριζούπολη

Το challenge για τους τηλεθεατές ήταν να παρατηρήσουν πολύ καλά την κερκίδα και να εντοπίσουν το ροζ μπλουζάκι που ξεχωρίζει και στην τηλεόραση. Αν είσαι παρατηρητικός και βρήκες κι εσύ το Pink T-shirt, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σπεύσεις στο Instagram account του NIVEA MEN και να ακολουθήσεις τα βήματα που περιγράφονται στο παρακάτω post για να διεκδικήσεις ένα iPhone 12 pro ή ένα από τα 5 NIVEA MEN kits!

Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 23/12. Stay tuned για περισσότερους διαγωνισμούς στο Instagram account του NIVEA MEN.

News 24/7

24MEDIA NETWORK