Η ΑΕΛ νίκησε Πλατανιά και αγωνιστικό χώρο

Ένα γκολ του Ντέλετιτς ήταν αρκετό για την ΑΕΛ έτσι ώστε να κερδίσει 1-0 τον Πλατανιά και να απομακρυνθεί για τα καλά από την επικίνδυνη ζώνη. Σε τραγική κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος, ενώ τοποθετήθηκε αντικείμενο κοντά στους δυο πάγκους λόγω της... λάσπης!

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ael platanias EUROKINISSI

Ο ένας ανάσανε, ο άλλος... βυθίστηκε. Ήταν ματς "τελικός" και για τις δυο ομάδες, αφού η ΑΕΛ με το τρίποντο που πήρε ξέφυγε εννέα πόντους από τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον υποβιβασμό, ενώ ο Πλατανιάς ήθελε έστω ένα πόντο για να μειώσει στους επτά από την Κέρκυρα.

Οι "βυσσινί" χαμογέλασαν γιατί έδειξαν πιο ικανοί στον αγωνιστικό χώρο και στις δύσκολες συνθήκες, αφού το τερέν θύμιζε σε αρκετά σημεία... βούρκο. Σε σημείο που κοντά στους πάγκους είχε ένα πλαστικό για να μπορούν να κινούνται οι άνθρωποι του αγώνα.

"Χρυσός" σκόρερ για την ΑΕΛ ο Μίλος Ντέλετιτς στο 69ο λεπτό, όταν συνδυάστηκε ωραία με τον Θωμά Ναζλίδη και με όμορφο πλασέ νίκησε τον Κλιαϊτς. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μόνο στο πρώτο μέρος με τον Ενσικουλού, όμως ο Μπόζοβιτς ήταν σε ετοιμότητα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΕΛ (Ντόστανιτς): Μπόζοβιτς, Ρέντζας (46' Ντέλετιτς), Γκόλιας, Ζίζιτς, Γουάλας, Λαγός (62' Περόνε), Μιλοσάβλιεβιτς, Μασούρας, Αγκάνοβιτς, Κριζμάν, Ναζλίδης (75' Λεοζίνιο).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Χατζηνικολάου): Κλιαϊτς, Βάντερσον (54' Στανισάβλιεβιτς), Καρυπίδης, Ντικαμονά, Στάμου (74' Ουντότζι), Πλιάτσικας, Δημούτσος, Αγγελόπουλος, Νίλι, Ενσικουλού, Πετρόπουλος (83' Κασάλισα).

Σκόρερ: 1-0 (69' Ντέλετιτς).

News 24/7

24MEDIA NETWORK