Άφαντος ο Περέιρα, αναβλήθηκε επ’ αόριστον η δίκη

Για τις χειρονομίες στον αγώνα Κυπέλλου ΑΕΚ - Ολυμπιακός τον Μάριο του 2015.

Άφαντος ο Περέιρα, αναβλήθηκε επ’ αόριστον η δίκη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Επ’ αόριστον αναβλήθηκε η δίκη του Βίτορ Περέιρα και του Παϊτίμ Κασάμι που κατηγορούνται για απρόκλητη εξύβριση αορίστου αριθμού φιλάθλων και υποκίνηση σε αθλητική βία από κοινού, έπειτα αυτεπάγγελτης δίωξης του αθλητικού εισαγγελέα, και μηνυτήρια αναφορά της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ο Βίτορ Περέιρα απουσίαζε από το Γ' Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών, ούτε εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο, ενώ ο δικηγόρος του Παϊτίμ Κασάμι Βασίλης Δημακόπουλος, ζήτησε - μέσω συνεργάτη του - αναβολή, επειδή βρίσκονταν σε άλλο δικαστήριο. Το αίτημα του έγινε δεκτό και θα οριστεί νέα ημερομηνία για τη δίκη.

Πρώην προπονητής και πρώην ποδοσφαιριστής των "ερυθρόλευκων" (αγωνίζεται δανεικός στην Νότιγχαμ) βρέθηκαν στο στόχαστρο της δικαιοσύνης για χειρονομίες προς την εξέδρα μετά το τέρμα του Χάρα στα τελευταία λεπτά του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Ο αγώνας μάλιστα, είχε διακοπεί έπειτα από εισβολή οπαδών της Ένωσης στον αγωνιστικό χώρο μετά το γκολ και τις χειρονομίες.

Στις 2 Φεβρουαρίου εξάλλου, εκδικάζεται, έπειτα από αναβολή, μήνυση που έχει υποβληθεί κατά Περέιρα και Κασάμι από δύο φιλάθλους της ΑΕΚ για το ίδιο περιστατικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK