Αφεντικό των Χανίων, στην αναμονή για πρόκριση

Ο Πλατανιάς επιβλήθηκε 2-1 των Χανίων στο τοπικό ντέρμπι της πόλης, για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του κυπέλλου και έφτασε τους 6 βαθμούς. Πλέον αναμένει το αποτέλεσμα στο Σπάρτη - Ολυμπιακός για να μάθει αν θα προκριθεί στην επόμενη φάση.

Αφεντικό των Χανίων, στην αναμονή για πρόκριση
platanias ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το καθήκον του έκανε ο Πλατανιάς στο τοπικό ντέρμπι με τα Χανιά (ήταν τυπικά φιλοξενούμενος), καθώς μετά τη νίκη με 2-1, θέλει να μην ηττηθεί ο Ολυμπιακός από τη Σπάρτη την Πέμπτη προκειμένου να προκριθεί στη φάση των "16".

Το ματς κρίθηκε στο α' ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς, μόλις στο 4ο λεπτό, μετά από κόρνερ και αυτογκόλ σε λάθος απόκρουση του Ντιλαβέρ. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι «απάντησαν» και πέτυχαν την ανατροπή μέσα σε 4 λεπτά. Στο 24' ο Γιακουμάκης με πλασέ ισοφάρισε και στο 27' ο Ηλιάδης σέντραρε και ο Ντίνας με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Οι συνθέσεις:

ΧΑΝΙΑ: Αθανασίου, Ζέρης, Τσουκάνης, Δαμιανάκης, Θεολόγου, Νικολόπουλος, Φουρλάνος, Ηρακλής, Μάνιας (89' Μαργαρίτης), Σταματής (57' Ντούμος), Αποστολόπουλος (65' Λύρας).

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κοκκαλάς, Καρυπίδης, Μενδρινός, Γιακουμάκης, Ηλιάδης (72' Τσουράκης), Γιορέντε, Ντίνας (81' Σκαρντοβέλι), Πριντέτα, Αποστολόπουλος, Ντίντακ, Ντιλαβέρ (68' Γκνιάτιτς).

News 24/7

24MEDIA NETWORK