Αφιέρωμα του "kicker" στον Μήτρογλου

Εκτενές δισέλιδο αφιέρωμα στον Κώστα Μήτρογλου, με τίτλο "ο Έλληνας ήρωας από την κάτω Ρηνανία" δημοσιεύει στη έκδοση της Δευτέρας (31/3) το έγκυρο γερμανικό περιοδικό kicker.

Αφιέρωμα του "kicker" στον Μήτρογλου
mitroglou1.jpg

Στο αφιέρωμα, το οποίο φέρει την υπογραφή του Γιώργου Βαβρίτσα, συνεργάτη και του Contra.gr, γίνεται εκτενής αναφορά στην πορεία του "Μητρογκόλ" από τα παιδικά του χρόνια στη Γερμανία, το ευρωπαϊκό των Νέων το 2007 που άλλαξε τη ζωή του, την εποχή στον Ολυμπιακό, την έκρηξη του στη φετινή σεζόν μετά την πλήρη στήριξη του Μίτσελ, αλλά και τη μεταγραφή στη Φούλαμ και τη ζωή στο Λονδίνο.

Αφιέρωμα του "kicker" στον Μήτρογλου

Ο παίκτης δηλώνει ότι σε λίγες μέρες θα πει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων για να βοηθήσει στην προσπάθεια αποφυγής του υποβιβασμού, αλλά και το στόχο της Εθνικής στο Μουντιάλ, που δεν είναι άλλος από την "πρόκριση στην επόμενη φάση με ωραίο και επιτυχημένο ποδόσφαιρο". Εκτιμά επίσης ότι η δεδομένη αποχώρηση του Σάντος από τον πάγκο της Εθνικής δε θα επηρεάσει αρνητικά την ομάδα στο Μουντιάλ.

Πέραν τούτου το γερμανικό περιοδικό στην ηλεκτρονική του έκδοση φιλοξενεί και εκτενές ρεπορτάζ για την κατάσταση την Εθνικής Ελλάδας, δυόμισι μήνες πριν την έναρξη του Μουντιάλ με αναφορά σε όλη τη δεκαετία μετά το 2004, όπου οι Έλληνες σχεδόν μονιμοποίησαν τις παρουσίες τους στα μεγάλα τουρνουά.

News 24/7

24MEDIA NETWORK