Αφήνει Ράσφορντ για Οσίμεν η Παρί

Ο έτοιμος αντικαταστάτης του Εμπαμπέ σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Γάλλος.

Napoli's Victor Osimhen celebrates at the end of a Serie A soccer match between Roma and Napoli, at the Olimpic stadium in Rome, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Andrew Medichini)
Napoli's Victor Osimhen celebrates at the end of a Serie A soccer match between Roma and Napoli, at the Olimpic stadium in Rome, Sunday, Oct. 23, 2022. (AP Photo/Andrew Medichini) AP

Η Παρί σεν Ζερμέν εξετάζει τις επιλογές της και σχεδιάζει προσεκτικά την στρατηγική της όσον αφορά το θέμα της ανανέωσης του Εμπαπέ. Παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον Ράσφορντ να είναι ο “εκλεκτός” σε περίπτωση που τελεσφορήσει μια συμφωνία με την Ρεάλ, η διοίκηση των “Παριζιάνων” δεν δείχνει τελικά τόσο “ζεστή” σε ένα τέτοιο, ακριβό κιόλας, σενάριο.

Αντ’ αυτού, η Παρί φαίνεται διατεθειμένη να ποντάρει στον Βίκτορ Οσίμεν της Νάπολι, ώστε να ενισχύσει τρομακτικά την επιθετική γραμμή των Γάλλων αφού η ποιότητα του επιθετικού των Ιταλών είναι αδιαπραγμάτευτη.

Το συμβόλαιο του Εμπαπέ ολοκληρώνεται αυτό το καλοκαίρι και όλα τα δεδομένα υποδεικνύουν πως δύσκολα θα παραμείνει και άλλο στο Παρίσι, επομένως μια μεταγραφή τέτοιου βεληνεκούς, όπως είναι αυτή του Οσίμεν, μπορεί πράγματι να σχεδιάζεται για την επόμενη μέρα της Παρί.

Διαβάστε περισσότερα

Πάει για ακριβή μεταγραφή για αντι-Εμπαπέ η Παρί

Ο Κλοπ μιλά για την ανολοκλήρωτη μεταγραφή των 115 εκατομμυρίων

News 24/7

24MEDIA NETWORK