Άφησαν στο... ψυγείο τον Μπαλοτέλι και ο Ραϊόλα τους έβγαλε ΟΛΟΥΣ στη σέντρα!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν βρήκε θέση ούτε στην ανανεωμένη Εθνική Ιταλίας και ο Μίνο Ραϊόλα δεν το σκέφτηκε στιγμή και... απασφάλισε κατά δικαίων και αδίκων!

Άφησαν στο... ψυγείο τον Μπαλοτέλι και ο Ραϊόλα τους έβγαλε ΟΛΟΥΣ στη σέντρα!
AP PHOTO/CLAUDE PARIS

"Δεν μετρούν μόνο τα γκολ, παίζει ρόλο και η απόδοση" είχε δηλώσει τη Δευτέρα ο Λουίτζι Ντι Μπιάτζο κληθείς να δικαιολογήσει την μη κλήση του Μάριο Μπαλοτέλι για τα δύο προσεχή φιλικά της εθνικής Ιταλίας με Αργεντινή (23/3) και Αγγλία (27/3) και αυτά τα λόγια στάθηκαν αφορμή για μία "έκρηξη".

Αυτή έγινε από τον Μίνο Ραϊόλα, με τον διάσημο και δαιμόνιο μάνατζερ του Ιταλού διεθνούς φορ να διαρρηγνύει τα ιμάτιά του, ρίχνοντας βολές ακόμα και σε παίκτες που αποτελούν κομμάτι της "σκουάντρα ατζούρα".

"Η εθνική ομάδα θα πρέπει να αποτελείται από τους καλύτερους και οι καλύτεροι δεν λαμβάνονται υπόψη. Στην Ιταλία σκέφτονται μόνο να αλλάξουν τον ομοσπονδιακό τεχνικό, ενώ αντίθετα θα χρησίμευε ένας αθλητικός διευθυντής για να ασχολείται με την εθνική ομάδα.

Άφησαν στο... ψυγείο τον Μπαλοτέλι και ο Ραϊόλα τους έβγαλε ΟΛΟΥΣ στη σέντρα!

Αυτή η ομάδα μυρίζει, είναι γεμάτη από άσχετο κόσμο. Η ομοσπονδία δίνει απόλυτη δύναμη στον ομοσπονδιακό τεχνικό, τώρα άλλαξε όμως οι επιλογές παραμένουν οι ίδιες", δήλωσε αρχικά ο Ραϊόλα, για να αναφερθεί στη συνέχεια με... διευθύνσεις και ονόματα!

"Για να συμπεριλάβεις τον Μπαλοτέλι χρειάζεται να έχεις χαρακτήρα: δεν τον είχε ο Βεντούρα, δεν τον έχει ο Ντι Μπιάτζο. Ακούγεται πως δεν τον θέλουν οι άλλοι; Μα ποιος κάνει κουμάντο στην Ιταλία, ο ομοσπονδιακός τεχνικός ή τα αποδυτήρια;".

Φυσικά, ο Ραϊόλα βρήκε την ευκαιρία και πέρα από τον "Super Mario" μίλησε και για τον έτερο "δυνατό" πελάτη του, τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα...

"Με εκπλήσσει ο Μπουφόν στην εθνική Ιταλίας, σέβομαι τον πορτιέρε της Γιουβέντους αλλά θα ήθελα τον Ντοναρούμα κάτω από την εστία. Ελπίζω πάντως στην Μίλαν να παίζει την επόμενη σεζόν ο Ρέινα".

Όπως γίνεται αντιληπτό από την τελευταία πρόταση, ο Ραϊόλα θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να πάρει τον 19χρονο τερματοφύλακα από την Μίλαν και να τον...σπρώξει σε άλλη ομάδα έναντι ενός άκρως σεβαστού ποσού. Για τον ίδιο και τον πελάτη του!

News 24/7

24MEDIA NETWORK