Εκπλήξεις στην αποστολή για Αστάνα ο Μπέντο

Χωρίς τους Κώστα Φορτούνη, Λούκα Μιλιβόγεβιτς και Μανουέλ Ντα Κόστα ταξιδεύει στο Καζακστάν για το ματς με την Αστάνα ο Ολυμπιακός. Ξεκουράζει παίκτες ενόψει ντέρμπι ο Πάουλο Μπέντο.

Εκπλήξεις στην αποστολή για Αστάνα ο Μπέντο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

O Oλυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ματς του Europa League με την Αστάνα και ο Πάουλο Μπέντο (επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Αλέξη Βιρβίλη) αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον Κώστα Φορτούνη, κρατώντας τον φρέσκο ενόψει ντέρμπι.

Μαζί με τον Φορτούνη στην Αθήνα θα μείνουν και οι Λούκα Μιλιβόγεβιτς και Μανουέλ Ντα Κόστα για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Παράλληλα, εκτός αποστολής έμειναν και οι Μάριν και Σιόβας που είχαν ενοχλήσεις.

Όσο για το κενό των... τριών βασικών, αυτοί που όπως όλα δείχνουν θα πάρουν τη θέση τους στην ενδεκάδα θα είναι οι Ντομίνγκες, Ρομαό και Βιάνα.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς μετην Αστάνα:Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουΐ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μανθάτης, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Τσιμίκας, Βιάνα, Βούρος

News 24/7

24MEDIA NETWORK