Άφησε τον Λάμπαρντ ελεύθερο!

Ο Φρανκ Λάμπαρντ δεν δεσμεύεται πλέον με την Τσέλσι, αφού το συμβόλαιό του έληξε και μέχρι τώρα δεν υπήρξαν συζητήσεις ανανέωσης.

Άφησε τον Λάμπαρντ ελεύθερο!

Στην ιστοσελίδα της αγγλικής λίγκας το όνομα του υπαρχηγού των "μπλε" βρίσκεται στη λίστα των ποδοσφαιριστών που είναι ελεύθεροι να διαπραγματευτούν με οποιαδήποτε ομάδα, αφού από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα δεν μεσολάβησε κάποια εξέλιξη με την Τσέλσι.

Αναφέρεται πάντως στα σχετικά ρεπορτάζ ότι δεν αποκλείεται η διοίκηση των Λονδρέζων να του προτείνει συμβόλαιο ενός έτους για να τον ανταμείψει για την προσφορά του προτού ολοκληρώσει την καριέρα του.

Άφησε τον Λάμπαρντ ελεύθερο!

Η εισήγηση του Ζοζέ Μουρίνιο θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε όλο αυτό. Σε ανύποπτο χρόνο πάντως είχε εκφραστεί με εγκωμιαστικά λόγια για τον Λάμπαρντ, όπως και για τον Τέρι.

Στα 35 του πάντως ο Λονδρέζος άσος δεν αποκλείεται να ψάξει για νέα επαγγελματική στέγη μετά το 2001 όταν και άφησε τη Γούεστ Χαμ για να ενταχθεί στους "μπλε".

Άφησε τον Λάμπαρντ ελεύθερο!

Στο διάστημα της παρουσίας του στην Τσέλσι ο Λάμπαρντ έχει κατακτήσει τα πάντα: τρία πρωταθλήματα, τέσσερα κύπελλα, δύο λιγκ καπ, δύο σούπερ καπ και φυσικά δύο ευρωπαϊκούς τίτλους, το Champions League και το Europa League.

Στην ίδια λίστα με τον Λάμπαρντ βρίσκονται μεταξύ άλλων ο Άσλεϊ Κόουλ, ο Σαμουέλ Ετό, ο Ιλάριο και ο Μαρκ Σβάρτσερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK