Αγανάκτηση

Αγανάκτηση
Με τα αίσχη της Ριζούπολης και του Σπυρόπουλου ασχολείται σύσσωμη η πανιώνια οικογένεια που νιώθει στη κυριολεξία αηδιασμένη με όσα έγιναν την Τετάρτη. Οι "κυανέρυθροι" είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν αυτή την τεράστια αδικία να περάσει έτσι και δείχνουν διατεθειμένοι να προχωρήσουν στις απειλές τους περί ενστάσεως.

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη το απόγευμα και γι αρκετές ώρες, η νομική υπηρεσία της ομάδας, συνεδρίασε με σκοπό να βρει τρόπο ώστε η ένσταση για αλλοίωση αποτελέσματος με δόλο να ευσταθεί στο αρμόδιο όργανο της ΕΠΑΕ. Οι δικηγόροι της ΠΑΕ, κ.κ Καραμινάς και Πάιπας την Παρασκευή θα εισηγηθούν τις προτάσεις τους στο Δ.Σ που θα συνεδριάσει εκτάκτος, παρουσία του προέδρου, Λευτέρη Πανταζή που ήρθε στην Αθήνα από την Θεσσαλονίκη εσπευσμένα.
Το κλίμα είναι αρκετά φορτισμένο και μετά τις πρώτες, χωρίς ψυχραιμία, δηλώσεις, έφτασε η ώρα να δώσει ο Πανιώνιος μία αποφασιστική απάντηση. Σίγουρα το Δ.Σ της Παρασκευής αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον. Είναι περιττό βέβαια να πούμε πως η καρατόμηση του Σπυρόπουλου δεν απάλυνε τον ...πόνο αφού και οι πέτρες γνωρίζουν πως σύντομα θα υπάρξει κάποιος άλλος Σπυρόπουλος που θα αδικήσει, όχι μόνο τον Πανιώνιο αλλά και πολλές άλλες ομάδες που προσπαθούν να τα βάλουν με τους "μεγάλους".

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι ο Γιώργος Δέδες. Ο ζωντανός-θρύλος του Πανιωνίου, που την Τετάρτη μπήκε στο κέντρο της επικαιρότητας με τις εν θερμό ενέργειες του, είναι απόλυτα απογοητευμένος. Ο ίδιος αναγνώρισε το λάθος του αλλά ποιος μπορεί αλήθεια να τον κατηγορήσει. Δηλαδή όταν κάποιος σε κλέβει να μην αντιδράσεις; όταν κάποιος πάει να σε σκοτώσει να μην αμυνθείς; Ολοι γνωρίζουν τον Γιώργο Δέδε (εκτός βέβαια από την εφημερίδα των ...Δημοσιογράφων) και την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ας ελπίσουμε πως δεν θα πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τον χώρο γιατί ο Πανιώνιος και το άθλημα τον χρειάζεται.

Οσον αφορά τους παίκτες, μία από τα ίδια. Σε σχετικά πηγαδάκια, απορούσαν με την διαιτησία του Σπυρόπουλου που ξεπέρασε κάθε όριο. "Αυτά τα παιχνίδια περιμένουμε για να πάρουμε ένα έξτρα πριμ και μας το έκοψε", δήλωνε χαρακτηριστικά βασικό στέλεχος της ομάδας.
Εμείς πάντως προτείνουμε στην ΠΑΕ να πριμοδοτήσει τους ποδοσφαιριστές λες και είχαν φύγει νικητές από την Ριζούπολη. Δηλαδή τι φταίνε αυτοί αν κάποιος αποφάσισε να τους κόψει το ψωμί τους. Να τονίσουμε πως τους αξίζουν συγχαρητήρια για την στάση τους όταν ο κ. Δέδες προσπάθησε να τους αποσύρει

Οργισμένοι και αποφασισμένοι για όλα εμφανίζονται και οι οργανωμένοι οπαδοί που σύμφωνα με ανακοίνωση τους, ετοιμάζονται για ...πόλεμο.


Ανακοίνωση των "πανθήρων".

Μετά τα χθεσινά γεγονότα που είδε όλη η Ελλάδα, σαν συνειδητοποιημένοι οπαδοί του ιστορικότερου συλλόγου με μια ιστορία 20 και πλέον χρόνων έχουμε να αναφέρουμε τα εξής:

1ο Ο χθεσινός διαιτητής δεν σεβάστηκε την ομάδα μας, τον κόσμο μας ούτε και την ιστορία μας. Η κυρία αυτή μπορεί να περάσει και εισπράξει (σαν σωστός υπάλληλος) το μισθό του από εκείνο που πήρε την εντολή.

2ο Πολλές φορές έχουμε μιλήσει για την καταπολέμηση της βίας. ΩΣ ΕΔΩ! Η κυρία αυτή χθες και γενικότερα όλοι αυτοί που το παίζουν προστάτες και «κύριοι» του ποδοσφαίρου κατάφεραν να κάνουν όλοι την Ελλάδα να γελάει μαζί τους! Εμείς πλέον ανακοινώνουμε-ενημερώνουμε ότι σαν ΠΑΝΘΗΡΕΣ δεν φέρουμε καμία ευθύνη για οποιαδήποτε επεισόδια δημιουργηθούν στον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου, όπως και δεν φέρουμε καμία ευθύνη για ότι συμβεί στον επόμενο αγώνα που θα διαιτητεύσει αυτή η κυρία ή όμοια της.

3ο Η κυρία αυτή χθες (ούτε το όνομα του δεν θα αναφέρουμε) κατάφερε να γράψει το όνομα του δίπλα στον Σπανεα. Κατάφερε να μας γυρίσει χρόνια πίσω και επειδή δεν το ανεχτούμε αυτό, αλλά και επειδή όπως φαίνεται κανείς δεν μπορεί να προστατεύσει την ομάδα μας, θα το κάνουμε εμείς με τον δικό μας τρόπο.

4ο Ο Γεωργιάδης για άλλη μια φορά κατάφερε να μας δείξει πόσο τίμια βγάζει το ψωμί του με την συνεργασία-ανοχή του διαιτητή, για άλλη μια φορά (όπως είχε γίνει και στο παρελθόν βλ. Σπανεά) κατάφερε να κάνει ένα παιχνίδι στα μετρά του εαυτού του, αλλά και της ομάδας του.

Προσπαθήσαμε να φέρουμε την «ειρήνη» στο ποδόσφαιρο.
Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα βήμα μπροστά για την καταπολέμηση της βίας.Εσείς όμως κύριοι θελήσατε να μας κάνετε πόλεμο.
Εφόσον έτσι το θέλετε, έτσι θα το έχετε. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒEΤΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΑΤΕΟΛΑ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ


Σχολιάζοντας την παραπάνω ανακοίνωση, θα προτείναμε στους οργανωμένους φίλους της ομάδας αυτοσυγκράτηση. Αντιλαμβανόμαστε πως τους πνίγει το δίκιο αλλά πρέπει να καταλάβουν πως με εξαγγελίες πολέμου δεν κάνουν καλό στην ομάδα. Καλο θα κάνει μία γεμάτη Νέα Σμύρνη στη ρεβάνς που το πάθος θα περισσεύει, πάντα μέσα στα επιτρεπτά όρια. Πρέπει και πάλι ο Πανιώνιος να αποκτήσει την καυτή του έδρα, τότε που δεν έπεφτε καρφίτσα. Τώρα η ομάδα χρειάζεται τον κόσμο της όσο ποτέ.
Mε την ευκαιρία να τονίσουμε την εξαιρετική "κυανέρυθρη" συμπαράσταση στο γήπεδο της Ριζούπολης. 200 φίλοι της ομάδας, κέρδισαν την "μάχη" της εξέδρας και βοήθησαν αρκετά τους ποδοσφαιριστές. Να απομονωθούν άμεσα οι ελάχιστοι που προσπάθησαν να δημιουργήσουν επεισόδια και έσπασαν καρέκλες.

Να περάσουμε και στα αγωνιστικά που δυστυχώς πέρασαν σε δεύτερη μοίρα. Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο του Πανιωνίου για την εμφάνιση της Τετάρτης. Η αμυντική γραμμή λειτούργησε άψογα και ουσιαστικά κλείδωσε τον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά, στην επίθεση δεν κατάφεραν να απειλήσουν τον Γιάννου ο οποίος είχε ένα εύκολο απόγευμα. Στη ρεβάνς πρέπει σίγουρα να ρισκάρουν περισσότερο και υπάρχουν οι προϋποθέσεις αφού θα έχει επιστρέψει ο Χρήστος Κόντης και ο Ανδρέας Λαγωνικάκης.

*** Ολοι ξέρουν την προσφορά του Αχιλλέα Μπέου στον Πανιώνιο. Πρέπει όμως να καταλάβει πως με δηλώσεις όπως αυτές που έκανε στoν "Champions" μόνο τον ίδιο βλάπτει και την ομάδα. Την επόμενη φορά ας συγκρατεί τα νεύρα του και να μην κάνει δηλώσεις για τις οποίες ήμαστε σίγουροι πως έχει μετανιώσει.


News 24/7

24MEDIA NETWORK