Αγανακτισμένος (με την Γιουβέντους) ηθοποιός βάφτισε τον Πιάνιτς... Μπρους Λι!

Η Γιουβέντους έχει στο... τσεπάκι της το σκουντέτο μετά το "διπλό" στο Μιλάνο όμως το τρίτο ημίχρονο από το ντέρμπι της με την Ίντερ δεν έχει τελειώσει ακόμα. Και τα "καρφιά" για την "κυρία" δεν έχουν τέλος...

Αγανακτισμένος (με την Γιουβέντους) ηθοποιός βάφτισε τον Πιάνιτς... Μπρους Λι!

Ο ορισμός της επτάψυχης! Η ήττα της από τη Νάπολι μέσα στο σπίτι της (και μάλιστα με τον τρόπο που ήρθε αυτή, στο 90ο λεπτό) είχε κάνει αρκετούς να ονειρεύονται την αποκαθήλωση της Γιουβέντους μετά από έξι χρόνια απόλυτης κυριαρχίας όμως μία εβδομάδα αργότερα η ίδια έκανε τα όνειρά αυτά να είναι... θερινής νυκτός!

Αν και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο κόντρα στην Ίντερ, έφερε τα πάνω-κάτω με δύο γκολ στο φινάλε ενώ 24 ώρες μετά είδε την Νάπολι να μην αντέχει το βάρος και την πίεση και να καταρρέει στην Φλωρεντία (ήττα με 3-0 από την Φιορεντίνα), με το +4 που απολαμβάνει πλέον να είναι εγγύηση τίτλου.

Μην νομίζει κανείς όμως πως οι "μπιανκονέρι" δεν τα... ακούν, αφού οι άνθρωποι της Ίντερ είναι έξαλλοι με το γεγονός πως έπαιζαν από το 18' με παίκτη λιγότερο και ενώ οι παίκτες του Αλέγκρι έβγαλαν κανονικά το ματς χωρίς ούτε μία αποβολή (παρά το δυνατό μαρκάρισμα του Πιάνιτς στον Ραφίνια και ενώ είχε ήδη κάρτα ο Βόσνιος) και... ξιφουλκούν.

Τα social media "πήραν φωτιά" από τους οργισμένους φανς των "νερατζούρι" από το βράδυ του Σαββάτου (τα έχουν βέβαια και με τον Σπαλέτι για την έμπνευσή του να αποσύρει από το ματς τον Ικάρντι στο 85'...) ενώ αίσθηση προκάλεσαν την Δευτέρα οι δηλώσεις Ιταλού ηθοποιού και γνωστού φαν της Ίντερ.

"Στο Ίντερ-Γιουβέντους συνέβη αυτό που γίνεται συνέχεια: μία δυνατή ομάδα όπως η Γιουβέντους, όταν βρίσκει δυσκολίες στο δρόμο της, βρίσκει εντελώς συμπτωματικά λάθη πάντα υπέρ της και τα πάντα επιστρέφουν στην κανονικότητά τους", τόνισε ο ηθοποιός και τηλεπαρουσιαστής Πάολο Μπονόλις, που στάθηκε στο γεγονός πως οι παίκτες της Γιουβέντους αποβάλλονται σπάνια, απολαμβάνοντας μία μορφή ασυλίας.

"Δεν θυμάμαι ποτέ η Γιουβέντους να έχει στερηθεί πρωταθλήματα από αδικία... Όταν τα ίδια πράγματα συμβαίνουν στην Ευρώπη εις βάρος της, ουρλιάζει επειδή δεν είναι συνηθισμένη σε τέτοια μεταχείριση.

Αγανακτισμένος (με την Γιουβέντους) ηθοποιός βάφτισε τον Πιάνιτς... Μπρους Λι!
AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η δεύτερη κίτρινη κάρτα που δεν βγήκε ποτέ στον Πιάνιτς, που έκανε ένα φάουλ αλά Μπρους Λι, θυμίζει το φάουλ του Ιουλιάνο στον Ρονάλντο πριν από 20 χρόνια.

Η Γιουβέντους έχει κατακτήσει πάρα πολλά πρωταθλήματα και ίσως είχε κατακτήσει τον ίδιο αριθμό και χωρίς τις σκιές αυτές.

Κάθε τόσο υπάρχει και μία άλλη ομάδα που νικάει αλλά θα πρέπει να αποδεικνύει πως είναι πιο δυνατή από το σύστημα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK